Mickey bas ih je lijepo vidjeti kako se slazu😃 cek, ti si spominjala trece?
.
Sanja malac je naucio bjezati😅
Sagi odlično za pregled! Bitno da je sve ok! Ostalo će pomalo doći na svoje!
Brankica kakve su veličine u nextu? Bliže onima u h&m ili veći modeli kao u lidlu?
Daj malenoj batat i tikvicu.. nama je to odlična kombinacija.. ni meni sama tikvica nije nešto..
Koje preslatke bebice 💙💜
Ja išla u lidl kad je mala zaspala, pošto muž radi od doma, pa da mu ne skače po glavi..al zakasnila sam.. niti jedne pidžamice ni hlača za curice broj 74.. sve veliko ili malo..
Tak da sam samo majice i bodiće uzela..odmah sam zvala sestru da mi u primarku uzme još robice, pa da dam mirna za zimu.
Anita premedena malena 🥰 a kosice ima kao i moja M!
Jagodica nije glomazna! Nama je odlična! Pa ako možeš odi pogledaj u neki dućan i stavi bebu u nju, odmah ćeš znati odgovara li ti.. al kažem mi smo prezadovoljni s njom! A i na kraju možeš je vratiti u svaki dućan u toku od 14dana ako ti neće odgovarati.
Pupi mi smo bili na moru mjesec danai tek nakon tjedan dana smo se vratili u normalu kao prije mora! 🤞 Da i vama tako!
https://ibb.co/xH5v9Lc
Ovo sam htjela stavit kad sam napisala da nam je miki skroz u điru al sam nesto sprckala🙈🙈bjezanje nam je vec standardno😂😂
Jahanara da, mi bi svakako treće, ali za dve godine otprilike. Mislim muž želi i vise od troje, ali ne vjerujem da ću ja to izdržat 😂
Evo da se i ja pohvalim, stigli paketi iz Nexta, zadovoljna.
https://ibb.co/VjgnWc5
Trenirkice kao da su samo za A sivane, od sad samo njihove slim modele uzimam.
Imam prekrasne iz Zare ali mu stoje kao da ce folklor igrati 🙈🤣tako da mu niti ne oblacim, poklonit cu nekome imaju etiketu.
Jakna i majice mi djeluju veliko, ali jaknu sam mu probala ramena i rukavi taman, duzina malo duza ali mozda tako treba 🤷🏻♀️ 68br je upitanju.
.
Karla pitala si za njihove brojeve, meni iskreno najrealniji su njihovi brojevi imala sam vec i pidjame i hlace, bodice.
.
Sanja super, i mi (ja 😁) smo fanovi Mikija, svidja mi se u Lidlu posteljina, trebala bi izmjeriti poplun da vidim jel bi nam pasala 🙄
.
Miki preslatke su 😍 i ja bi se sa njima igrala.
.
Neznam sad koja mi je pisala za Ad 2 da nemoram davati da je tezi pa ga mozda zato muci spavanje. Neznam on istu kolicinu popije kao i 1. Danas je super odspavao al vozio se u autu pa nije ni cudo, od Senja do ispred vrata kad su ga psi probudili je spavao.
Svaka cast Mickey! Lijepo mi je vidjeti kad netko ima vise djece. Odmah zamisljam kad odrastu pa budu imali svoje obitelji kako ce biti puna kuca djece. Divim ti se sta se vracas raditi kad ti malena bude pola godine. Znam sta to znaci jer sam tako sa kceri. Al sada uopce ne mogu zamisliti takav tempo, valjda sam ostarila🙈
.
Skoljka bas je lijepa robica😃
Skoljka robica je divna dali su realne vel? Nisam preko njih narucivala a vidim da ima zanimljivih stvari
Ja vecinu kupujem u nextu,meni je njihova robica odlicna i meni su njihove velicine najrealnije...Nama tocno po mjesecima odgovara..M ima 8 kg trenutno.Ali opet ovisi jel beba bucka ili mrsavica...Osim Next meni je robica izbC&a odlicna,a HM koji svi hvale je meni ocaj...nakon par pranja bodici izgledaju kao da su stari 2 godine.
Sortiraj odgovore
Najstariji