Beba se grci i stenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ancica22

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame, trebam savjet.. Imam bebu staru 10 dana, neprestano se grci, trza i stenje pa cak i dok spava, to ga i probudi iz sna, i po noci i po danu 10 15ak minuta spava pa onda 15 minuta ne, vise ne znam sto da radim.. Inace hranim ga AD mlijekom iz zdravstvenih razloga, takodjer mislim da previse jede jer pojede svakih sat ipo vremena po 70 ml, probala sam smanjiti obroke ali to i nije bas moguce jer on histericno place dok nedobije jesti..Na tezini za sada dobiva normalno tj na granici je.. Molim neki savjet 😣

  • Deleted user

    Broj poruka: 161

    Prijavi adminu

    Mozda ga muce grcevi, probaj mu davat espumisan kapi protiv nadutosti, ja sam svog malog dojila svakih 2 sata preko dana tako da je to cist okej, makar neznam kolko je popio..a mozda mu ad ne pase probaj promjenit pa vidi mozda se smiri situacija ako ne posavjetuj se s pedijatrom vidi sta ce ti rec

  • newlife

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Ista situacija je bila i meni, samo je moja curka jela po 90 ml svaka 3 sata ali nije spavala grčila se plakala. Davala sam joj sab simplex i nije bilo nekog učinka, sad dajem samo espumisan baby i ona odspava cijelu noc svaka 4 sata se budi u snu se ne grči, baš mirno spava a ja se super naspavam pored nje. Ako beba ne kaka napravi joj čaj od kamilice kako bi i sebi recimo skuhala isto sa secerom, nek se ohladi da bude mlako i daj neka pije to ce bebu protjerat i bit ce joj lakše, bar na moju djeluje. 

  • newlife

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Btw. I ja svoju hranim adaptiranim mlijekom, grčenje je počelo par dana poslije izlaska iz bolnice

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.