Beba koja voli samo mamu?!!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    majčika
    03. Prosinac 2014. 21:51

Nisam znala kako staviti naslov ali ovo je prava riječ...dakle moja beba od samog početka voli samo kad ju ja nosim,kod bake ,tate,dede,tete se vrpolji čak ih doslovno tuče i urla,vrišti da ju spuste ili daju meni,kad postigne cilj i ja ju uzmem odmah je mirna i smješi se..Dojimo od samog početka sada ima 6 i pol mjeseci pa su mi svi govorili da je to tako kod dojenih beba,ali i dr.prijateljice doje pa im bebe vole da ih se nosi i društvo drugih ljudi.ova moja je postala prava mala gnjavatorica jer sada jedva uspijem otići pod tuš dok je suprug s njom i to je nakon par minuta kaos ona se baca,vrišti,lupa glavicom od njega i obavezno ju mora donesti do kupatila da ona vidi da sam ja tu i odmah šuti i smješka se,za nepovjerovati znam...malo me to počelo frustrirati jer imam i starije dijete koje traži da mu se posvetim a i sama bi otišla bar ponekad nekuda ali nemogu jer ona neće s nikim ostati niti išta drugo..imate li kakva iskustva ili savjet..hvala!

missha
    04. Prosinac 2014. 08:24

Znam to.... I moja manja je direkt takva s tim da nisam s njom ni mogla ić van iz kuće jer bi dobivala slom živaca čak i u dvorištu. Neznam dal smo 5 puta u prvoj godini išle u šetnju bez dernjave. S tim da se nije ni voljela vozit nigdje ni u autu ni u kolicima :D Starija za sve drugo su svi bili dobri :D A sad je kontra, veća je sramežljiva i drži se mene ili tate, a manja se opustila i super je sad :D

U glavnom, moraš se malo opustit,ostavi ju kod tate, bake, ali nemoj onda da te vidi. Ona će malo bit u početku nervozna i plačljiva, al nek ju oni probaju s nečim animirat, nek joj kažu vani nešto kroz prozor ili neku igračku, i tak polako, jednom minutu, pa drugi put dvije i bude se i ona oslobodila. To je dug i užasno naporan proces, ali bude. Bitno da ona ne osjeti tvoju zabrinutost i frustraciju.

renata6
    04. Prosinac 2014. 09:53

Majčika, kao da si opisala moju kćer, ne mogu te baš nešto pretjerano utješiti jer evo moja ima pet godina i još uvijek je jako vezana za mene, može proči da me par sati nema ali već ispituje kamo idem, kad ću doći, ostane muž s njome i igraju se i sve super ali naravno ona u tih par sati i po 10 puta pita kad ću se vratiti i kad dođem grli me kao da me nije vidjela par dana. Od njezina rođenja jako smo povezane, dugo je isto dojena, bila je i bolesna pa se i tu još više stvorila ta povezanost, a da ne pričam da nigdje još nije ostala prespavati, par puta ju je baka pričuvala i to par sati preko dana i tu je već bio kaos, tako da nemam baš previše riječi utjehe, a opet s druge strane lijepa mi je ta povezanost i drago mi je što me tako voli.

mmama2
    04. Prosinac 2014. 10:25

moj stariji sin ima 2,8 godine i jako smo povezani, međutim nikad nije bilo drame kada sam ga davala nekome na ruke dok je bio beba, znala sam ga ostavit baki i dedi i otići sa mužem u shoping, on je uživao, stvarno nije bilo drame jer je takav tip od rođenja radoznali, ali ipak mislim da je bitno kako se postaviš.. meni je u početku jako teško bilo pa i na pola sata ga ostavit i kada sam pomislila da moram od njega na tih samo pola sata srce mi je pucalo i takvi rastanci su bili krvavi.. onda sam skužila da stvarno sve kuži i osjeti, i počela ga ostavljat opuštene, pobogu znam da mu ništa neće biti, da će se itekako dobro njime baviti tko god ga čuva ( jer takve i biram za čuvanje, neću ga ostavit sa bilo kime) i stvari su se promijenile brzo.. vjerojatno ima i nešto u tome da si u grču kada ju nekome daješ pa je ona isto tako u grču kod te osobe.. možda

url=https://lilypie.com]

majčika
    04. Prosinac 2014. 11:33

pa neznam nije da se bojim ju ostaviti s bakom inače ju vidi svaki dan i nebojim se da će joj se nešto dogoditi stvarno ne kužim zašto je takva,evo danas situacije baka je došla i ja sam otišla u kupatilo oprati kosu ,baka ju uzima ona naravno plače i traži po sobi gdje sam ja,onda baka priča,pjeva pokušava na sve načine ju zabavljati no ona ne ferma,urla,onda baka ju donosi sva zajapurena jer nemože više slušati kako mala vrišti i čim mala ugleda mene ništa smirila se,i smješka se..strava...

Tina0208
    04. Prosinac 2014. 14:02

ni moja mala ne zeli da ju bilo tko drugi cuva osim mene... nadam se da je to faza koja ce brzo proci... da se bar mogu u miru otisirati..

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    04. Prosinac 2014. 15:16

I ja sam svome mališanu najdraža, ali je on jos jako mali - ima tek 3,5 mjeseca pa je to i logično za ovu dob. Zna on tko mu daje papati, tko ga kupa i presvlaci... Hihihihi... Ostavila sam ga par puta sa jednom i sa drugom bakom, nije bio bas najzadovoljniji, ali mozda jer je osjetio i moju nervozu zbog rastanka... Vidjet cemo kako ce biti dalje.

Krešimir 19.08.2014. <3

Igorovabebica
    01. Veljača 2015. 13:49

Tina-i meni je tuširanje postalo luksuz... moj Mihael voli da ga samo moja mama i ja umirujemo i nosimo, jako je nemiran s tatom i drugom bakom, jer su stalno urlali i lupali u stanu, a i dragi i njegova mama su mi vječno stvarali stres pa sam se puno naplakala i izgubila mlijeko...  zato kada mi mama dođe (ostaje prespavati od sutra par dana, hura!!!), pa ću joj morati reći za mlijeko, a i biti će mi od velike pomoći, jer ću moći skoknuti na kavu s prijateljem koji je došao iz Londona!!!  Tina, ja ti maloga stavim u kolica i odvedem sa sobom u kupaonicu, on spava k'o zaklan, ne smeta mu zvuk vode, ni ničega... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.