Baka i djed više vole jednog unuka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anamia
    28. Rujan 2016. 16:56

Moja je prije par godina došla kod nas i rekla našoj kćeri nisam ti ništa donjela jer nemam novaca  i nakon toga tražila mog muža da je odveze u dućan da svom unučiću kupi ljuljačku. Maloj je skoro srce puklo od tuge i onda se stara čudi kad ju djeca izbjegavaju. Čak se ni moj suprug više ne trudi oko njih.

• IvanaLu
    30. Rujan 2016. 14:11

Nazalost takve stvari postoje...moja baka ( mamina mama), je na sestrinoj svadbi kad su je upitali koga vise voli, mene ili sestru, pred svima ponosno rekla sestrino ime...i iako sam ja cijelo djetinjstvo  znala da vise voli moju sestru jer je to bilo vidljivo iz aviona, bilo mi je jako tesko to cuti, a kad sam se ja udavala je rekla da radim sramotu obitelji jer se udajem kasnije od svoje sestre koja je mladja od mene...a najgore od svega je to sto se povijest ponavlja jer moja mama radi istu stvar sa mojim djetetom. Ja imam curicu od 2,5 godine a sestra sina od 11 godina i moja mama što se tiče igračaka i slatkiša svakom kupi jednako, ali se ne ponaša jednako...jer pred svima kad ugleda mog necaka veli da je to njezina najveća ljubav na ovom svijetu, a meni se srce kida jer moje dijete uopće ne primjećuje

• anamia
    01. Listopad 2016. 21:29

Starija kćer je nedugo imala prvu pričest, imamo i bebu od 6 mjeseci. Svekar i svekrva su došli prije šogora, šogorice i njihovog sina. Kad su se oni pojavili svekrva je bebu koju je držala doslovno bacila prvoj osobi koja je naišla i rekla sad moram ići k njemu ( svom najdražem unuku koji živi s njima ). Svi ostali gosti su ostali u šoku. Na svakom susretu samo govori: dajte ga pogledajte kako radi ovo, ono...
    A moja djeca ne postoje.

lady_bug
    28. Listopad 2016. 21:17

Meni je doslo zao necakinja mog muza... njegova sestra ima tri dobre i pametne curice i sve je bilo ok dok se nije saznalo da cu ja roditi sina. Svi se motali oko malise,od rodenja a curicama su cak i rekli da ce ih baba i deda sad manje voljeti jer su dobili unuka.
    Srednja curica je cak i mene pitala dali je to istina...nisam znala sta da joj tocno kazem....

A i sama znam kako je to kada djed i baka vise paznje obracaju drugoj unucadi tj. nisu postavili neke granice jednakosti :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.