AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    24. Kolovoz 2023. 23:31

Tratinčica123

Ekipo moja najdraža ❤
    Ja sam zadnja 4 dana provela u wc-u.. proljev, povraćanje, mučnine.. danas sam ujutro završila na na kraju na infuziji..🤷‍♀️ al bolje sam sada puno!
    Kako sam otišla na hitnu, odmah su mi napravili uzv.
    Pravilna gestacijska vrećica s plodom!!! Čak smo i napredni za par dana, jer nije se to očekivalo da će se vidjeti.. beta mi je danas oko 5000.
    Puno vas sve ljubim ❤😘😘😘

Cestitam draga! ❤️😘 Tako mi je drago da je s trudnocom sve ok i da bebica lijepo raste 😊 Zao mi je da si se ispatila al glavno da si bolje . Cuvaj se i odmaraj 🤗😘

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lola1
    25. Kolovoz 2023. 08:28

nadam se da ce Vam brzo proci viroza, i mucnine. @tratincica vidjela si svoju bebicu, sigurno si mirnija sad. Nadam se da ti mucnine i povracanje nece potrajati dugo.
    Cure, mislim da mi necemo cekati odobrenje od hzzo-a jer je sve tako sporo :( moji nalazi za trombofiliju se cekaju cca 3 tjedna. Kod gina sam narucena 8.9 isto sam dugo cekala na termin, dok mi on jos papu napravi i te nalaze cu cekati do kraja 9og mj. I onda ako tek posaljem za Zg propustamo 10i mjesec . Mislim da cemo ici privatno platiti pa kako bude- ako ne bude iz prve onda cemo na daljnje postupke preko hzzo-a. Recite mi ako koja zna za lijekove, tko mi u tom slucaju daje recept (i da li tko zna jel se moze u Pragu sve dobiti i platiti njima i lijekove) 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Tratinčica123
    25. Kolovoz 2023. 08:48

Hvala cure❤
    Da, predivan je osjećaj "spoznat" da si sad stvarno trudna, tek tad dođe do glave 😂😂
    Momtobe, želim vam brzo ozdravljenje! Ja se od sad dobrano pazim..🥴
    .
    Lola, u Pragu možeš dobiti sve lijekove, ali nećete vi biti tamo za vrijeme stimulacije.. to bi vam bilo preeduugo...🤷‍♀️ pa ne znam onda baš kako ćete ih dobit.. mislim da možeš dobiti privatan recept i uzeti u ljekarni sve lijekove, kao i naša Momtobe... 
    .
    Samo da znate, prvo morate potrošiti sve smrzliće pa možete pokretati novi postupak 😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lola1
    25. Kolovoz 2023. 10:35

Daa, predivno 😍🥰 brzo ce jos jedan ultrazvuk , bas sam sretna da vam je uspjelo iz prve ❣️ istina dobro kazes, o tome nisam razmisljala :/ ok bi mi bilo propustit cak i 10i mjesec, ali dok dobijemo rjesenje od zg-a i tesko da bi i 11i mjesec krenuli jer mi ciklus pocinje pocetkom mjeseca 😔 bas ne znam sto da radimo.. razumijem , samo onda ne ide kompletan postupak nego samo transfer ili? u biti najgore je ovo cekamje termina i nalaza i svega 

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Tratinčica123
    25. Kolovoz 2023. 11:11

Lola1

Daa, predivno 😍🥰 brzo ce jos jedan ultrazvuk , bas sam sretna da vam je uspjelo iz prve ❣️ istina dobro kazes, o tome nisam razmisljala :/ ok bi mi bilo propustit cak i 10i mjesec, ali dok dobijemo rjesenje od zg-a i tesko da bi i 11i mjesec krenuli jer mi ciklus pocinje pocetkom mjeseca 😔 bas ne znam sto da radimo.. razumijem , samo onda ne ide kompletan postupak nego samo transfer ili? u biti najgore je ovo cekamje termina i nalaza i svega

Ja sam ti zamolila tu gospođu Irenu da je nama baš hitno, da moramo uskladiti moj ciklus i sve, da smo u Pragu sve dogovorili već..  i žena stvarno razumije.. kažem, 3 tjedna smo točno čekali dok je došlo na adresu. 
    Vi možete pokrenuti to u hzzoo dok čekate ove ostale nalaze,  dakle sve vam može biti gotovo za 3-4 tjedna..  ne morate vi te nalaze imati za hzzo.🤷‍♀️
    Mi smo sve s Pragom dogovorili,  čekali Rješenje i doslovno za par dana sam ja krenula sa pikanjem. 
    Probajte si nekako posložiti kako možete to sve obaviti što prije. Ako sve plaćate sami, trebat će vam jako puno novaca....🤷‍♀️🥴🥴
    .
    Ako imate smrzlića,  plaćate samo transfere da👍

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    25. Kolovoz 2023. 11:13

Tratinčica123

Lola1

Ja sam ti zamolila tu gospođu Irenu da je nama baš hitno, da moramo uskladiti moj ciklus i sve, da smo u Pragu sve dogovorili već.. i žena stvarno razumije.. kažem, 3 tjedna smo točno čekali dok je došlo na adresu.
    Vi možete pokrenuti to u hzzoo dok čekate ove ostale nalaze, dakle sve vam može biti gotovo za 3-4 tjedna.. ne morate vi te nalaze imati za hzzo.🤷‍♀️
    Mi smo sve s Pragom dogovorili, čekali Rješenje i doslovno za par dana sam ja krenula sa pikanjem.
    Probajte si nekako posložiti kako možete to sve obaviti što prije. Ako sve plaćate sami, trebat će vam jako puno novaca….🤷‍♀️🥴🥴
    .
    Ako imate smrzlića, plaćate samo transfere da👍

I da, za tromfofilije, rekli su mi 3 tjedna takoder. 
    Kad mene doktorica zove nakon 6 dana i kaže da su nalazi stigli!🙈
    A papu si probaj negdje privatno i briseve.🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.

Lola1
    25. Kolovoz 2023. 11:52

Tratinčica123

Lola1

Ja sam ti zamolila tu gospođu Irenu da je nama baš hitno, da moramo uskladiti moj ciklus i sve, da smo u Pragu sve dogovorili već.. i žena stvarno razumije.. kažem, 3 tjedna smo točno čekali dok je došlo na adresu.
    Vi možete pokrenuti to u hzzoo dok čekate ove ostale nalaze, dakle sve vam može biti gotovo za 3-4 tjedna.. ne morate vi te nalaze imati za hzzo.🤷‍♀️
    Mi smo sve s Pragom dogovorili, čekali Rješenje i doslovno za par dana sam ja krenula sa pikanjem.
    Probajte si nekako posložiti kako možete to sve obaviti što prije. Ako sve plaćate sami, trebat će vam jako puno novaca….🤷‍♀️🥴🥴
    .
    Ako imate smrzlića, plaćate samo transfere da👍

Hvala puno na info 👍 ali iz hzzo su mi poslali da moram poslati sve nalaze (hormone, papu i slicno i psiholosko savjetovanje jos moramo obaviti) 

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Nemamo smrzlica

momtobe2022
    25. Kolovoz 2023. 12:16

Tako je, i mi smo morali sve dati na HZZO. Ako ste već spremni odvojiti novac za privatno onda mislim da je bolje da privatno odradiš sve ove pretrage koje su ti potrebne za hzzo i tako ubrzaš stvar nego da sami plaćate Prag 🙄 
    Tu lijepo nađeš kliniku koja će ti raditi uzv koje ćeš slati u Prag kad krene pikanje i oni će ti davati privatne recepte za lijekove koje kupuješ. 
    Potpuno razumijem da ne želite više čekati ni dan jer sam jbila jednako nestrpljiva…

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    25. Kolovoz 2023. 12:29

Pardon, da, ja sam mislila ovo za trombofilije da ne morate slati u hzzo a to se navodno najviše čeka..  Pa sam mislila ta 3 tjedna dok to čekate, predajte i u hzzo. Jer taj nalaz nisam morala njima dat 🤷‍♀️
    A sve ostalo znam da se mora da.. 
    Ali slažem se sa Momtobe, ja bih isto riješila privatno sve ovo prije da ide brže, a ipak bih u Prag išla preko hzzo jer ogromnaa je svota novaca...i put i smještaj..  i tamo boravak.. 🙈🥴🥴

Trudimo se od 9/21.

Lola1
    25. Kolovoz 2023. 14:42

momtobe2022

Tako je, i mi smo morali sve dati na HZZO. Ako ste već spremni odvojiti novac za privatno onda mislim da je bolje da privatno odradiš sve ove pretrage koje su ti potrebne za hzzo i tako ubrzaš stvar nego da sami plaćate Prag 🙄
    Tu lijepo nađeš kliniku koja će ti raditi uzv koje ćeš slati u Prag kad krene pikanje i oni će ti davati privatne recepte za lijekove koje kupuješ.
    Potpuno razumijem da ne želite više čekati ni dan jer sam jbila jednako nestrpljiva…

Imamo joj papu i briseve odraditi, nadam se da ce to bar za dva tri tjedna doci, pa smo planirali mozda direktno sve odnijeti na hzzo u zg. Hm, u Zadru mi nemamo kliniku da mi izda privatan recept.. ali evo pokusat cu se smirit pa se nadam da cemo bar u 11om stici na postupak :( 

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Nemamo smrzlica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.