Tratinčice iskrene čestitke, jako sam sretna zbog vas. Uživajte i želim ti lijepu i urednu školsku trudnoću. Nadajmo se da će se pozitivni niz nastaviti i dalje na našem forumu ❤️❤️❤️🎉❤️🎉❤️🎉🎉❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Wuhuu Tratinčice, predobroooo, predivno je gledati tvoje bete!!🥰🥰 Imaš li kakvih simptoma, kako se osjećaš, kako muž?
Lucy wooow već si u 10.tjednu🤩🤩😍kako si ti ,ima li trudničkih simptoma kod tebe? Nemogu vjerovati kako se sve okrenulo pozitivno u kratko vrijeme, baš nas je dobro krenulo💖💖💖💖💖💖
Daaa tek u 10. 🤪 Meni je sporo kad zivis od pregleda do pregleda i brojis dane, ne radim pa su dani sporiji...
Super sam, napuhana ko balun jos od pocetka procesa zbog hormona, sise duple bolne al sad vec manje bole nego prije 2 tj kad nisam mogla zivit od njih , a grudnjak mi je bio najbolji prijatelj, gladna , zedna, umorna, pospana, pa dolje sve nesto steze, zateze, nelagoda kako raste maternica i onda tesko se namistit i zaspat i uz to si u strahu jer ne znas jel to normalno ili nije... sve mi intenzivnije mirise, nos polu zacepljen, pa mi vruce pa mi ladno, prije sam bila teski mesozder a sad mi samo daj ribe i pizze , voca... mokrenje svako malo, budenje po noci za wc... hahaha veselo 😅
U pocetku sam bila sva u strahu da nisam mogla izgovorit da sam trudna a kamo li osjetit srecu, a sad kako vec ide sve dobro sam mirnija i sretna trudnica ❤️
Jedva cekam da sad i vi svi ostali krenete u akciju , pratim i navijam! ❤️🙏😘😘😘😘😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hej ekipica 😁😁
Ja sam jutros izvadila još jednu betu, čisto za naš mir.. sada je 632.10 🥳
Iz Praga su mi poslali da su bete super, ali da svakako u četvrtak izvadim još jednu, službenu za njih, tako da morat ću ipak 🙈
Kako ste??❤❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej ekipica 😁😁
Ja sam jutros izvadila još jednu betu, čisto za naš mir.. sada je 632.10 🥳
Iz Praga su mi poslali da su bete super, ali da svakako u četvrtak izvadim još jednu, službenu za njih, tako da morat ću ipak 🙈
Kako ste??❤❤
Beta je vise nego odlicna 😍
Ja sam super, u cetvrtak mi je uzv i radimo neki prenatalni test. Jedva cekam vidit spol bebe 😊 Nadamo se da je curica ☺️🤞
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy, i mi si želimo jednu curicu 😁
Želim ti svu sreću na pregledu, neka sve ide kao i dosada.🤗
Jao ljudi, ja sam noćas i jutros dušu ispovraćala..🥴
Momtobe, sta ti je pomagalo? Popila sam malo kole i par komadića peciva sad.. ne mogu zamisliti da jedem 😣😣 taman smo rekli nek me to zaobiđe...
Ali da može već tako rano krenuti...😭
Trudimo se od 9/21.
Lucy i Tratinčice, navijam za vaše curice ako si tako želite ☺️🌸 Babe kažu da ako ti je jako muka u prvim mjesecima da je curica. 🫣
Nije mi baš ništa pomagalo… Predlagali su mi bademe, jabuke, slane krekere, štapiće. Probaj nešto od toga. U prva 3 i pol mjeseca sam samo gubila kile, jedva sam išta jela. Najgore je bilo noću i ujutro, srednji dio dana bih nekako preživjela i trajalo je gotovo cijelo vrijeme. Najprije od promjena i hormona, a kasnije jer je beba bila velika i stiskala me. Morala sam jesti porcije kao dijete od 2 godine. 🫣
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Lucy i Tratinčice, navijam za vaše curice ako si tako želite ☺️🌸 Babe kažu da ako ti je jako muka u prvim mjesecima da je curica. 🫣
Nije mi baš ništa pomagalo… Predlagali su mi bademe, jabuke, slane krekere, štapiće. Probaj nešto od toga. U prva 3 i pol mjeseca sam samo gubila kile, jedva sam išta jela. Najgore je bilo noću i ujutro, srednji dio dana bih nekako preživjela i trajalo je gotovo cijelo vrijeme. Najprije od promjena i hormona, a kasnije jer je beba bila velika i stiskala me. Morala sam jesti porcije kao dijete od 2 godine. 🫣
Joj onda ima šanse da je curica 😅
Evo bas sam čitala po netu, pa sam naišla na par stvari također što se preporučuje.. Muž je sve opskrbio, ali sam danas pojela samo pola jabuke i 5 komadića peciva.. užas 😤
Da, točno to.. mene je probudila mucnina u noći i evo do 12 sati je trajalo.. Sad mi je malo bolje, ali spavam cijeli dan...🙈😂
Pokušat ću sad nešto pojesti za bebicu..muke e😔
Trudimo se od 9/21.
Jutro drage cure, wooowwww @Tratincice, cestitam od ❣️🥳🥳🥳 neka bude sve uredno i skolski, predobre vijesti 😊
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Ekipo moja najdraža ❤
Ja sam zadnja 4 dana provela u wc-u.. proljev, povraćanje, mučnine.. danas sam ujutro završila na na kraju na infuziji..🤷♀️ al bolje sam sada puno!
Kako sam otišla na hitnu, odmah su mi napravili uzv.
Pravilna gestacijska vrećica s plodom!!! Čak smo i napredni za par dana, jer nije se to očekivalo da će se vidjeti.. beta mi je danas oko 5000.
Puno vas sve ljubim ❤😘😘😘
Trudimo se od 9/21.
Bravo za betu! Mogu misliti veselje kad si vidjela tu mrljicu na uzv. Sigurno si zaboravila zbog čega si uopće došla u bolnicu.
I moja je beba bila po tjedan dana veća cijelu trudnoću, ali dr. je rekla da je to normalno za FET, a došlo je i do brzinske implantacije.
Čuvaj se! ❤️ Crijevne viroze vladaju posvuda. Koga god čujem, muka mu je. Muž i ja smo isto pokošeni, jedva gledamo. Bake i kumovi brinu za bebu jer smo totalno komirani. 🤢
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji