5 stvari koje morate znati o osjećaju krivnje zbog carskog reza

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • loptica123456789
    19. Studeni 2015. 13:43

Sve ja to znam ali osjećaj krivnje bio je tu,zašto neznam..ali tako sam se osjećala,i još uvjek je osjećam kad mojim bebama nemogu odmah istu pažnju dati jer ih je 2

vividi
    12. Siječanj 2018. 17:58

Ne znam zbog čega bih osjećala krivnju i zašto uopće dolazi do tog osjećaja.  Bitno je da je dijete zdravo i da sve prođe bez komplikacija. I da oporavak bude uredan. Sve drugo je sporedno. Meni je čak i odgovaralo to što sam rodila carskim rezom. Brzo i bezbolno. Drugi put sam  isto htjela carski i nisam inzistirala na vaglnalnom. Povezivanje, dojenje, .. sve je to bilo isto kao da sam "prirodno" rodila.  Nema mjesta krivjni. Naprotiv.

Marijana07
    13. Siječanj 2018. 10:15

koja debilana..slazem se sa vividi..kao da je bitno kako rodis...bitno je samo da je beba dobro....dobro opet nismo svi isti..nekome je nesto bitno u zivotu...

Ugolina
    14. Siječanj 2018. 10:42

Iskreno,neke od ovih gluposti su i meni pale na pamet tada..ne zelis da je tako,ali jednostavno si nisam mogla pomoc valjda od silnih hormona koji su me prali nakon poroda 🔫 uredna trudnoca sto se tice bebe (ja sam patila od hiperemeze 🔫😂) i onda na kraju nakon prokidanja vodenjaka,gela i 15 sati onog odvratnog dripa zavrsim na carskom 😭 taj neki osjecaj nesposobnosti me prao..sto mi uopce nije ni bilo jasno jer nije bio problem u mojoj nesposobnosti,naravno... Kod mene konkretno velika beba koja se krivo namjestila, sama indukcija itd.sad nebitno za ovu pricu...
    i onda sam samu sebe nasamarala-ono, koji ti je k glupaco, hvala bogu sto je tako bilo jer da nije samo bog zna sto bi bilo... I od onda nemam taj problem jer upravo je taj carski rez nama bio spas u onoj situaciji!
    I takoder,imala sam onaj osjecaj da sam propustila prve minute svoje bebe,prvi plac, prvi kontakt i sve to jer sam imala opcu anesteziju,ali to me pralo tih dva sata budnosti koje sam cekala da mi donesu moju ljubav..dode sestra i pita me osjecam li se dobro i jesam li spremna za prvi kontakt koza na kozu- onak naravno!!!! I bio je vjerojatno jednako caroban 💕💕💕💕 kao i da sam ga imala u boksu... Stisnula mi se na prsima pod vrat,a ja sam plakala od srece...eto, toliko o tome povezivanju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.