ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica

    Broj poruka: 2472

    Prijavi adminu

    Deedee hvala. Sve sam tupavija i tupavija. 😂

    [lilypie.com]

  • Avatar DeeDee

    DeeDee

    Broj poruka: 3711

    Prijavi adminu

    Haha znam kako ti je, ja sam slučajno primjetila dok ssm čitala komentar, da mi je trebalo, ne bi 😂

    [/url [lilypie.com]

  • Avatar MaRe

    MaRe

    Broj poruka: 2297

    Prijavi adminu

    Dobro jutro svima..sova je budna 😴
    Pokušala sam naći čaj da popijem al nema šanse…sve mi je zapakirano po kutijama itd i pojma nemam u koju smo ga stavile.Ujutro moram kupiti drugi 😑 Imam limuna pa pijem običnu vodu s limunom dok ne nabavim čaja…nadam se da je ovo samo prehlada zbog promjene vremena..ne treba mi sad da se razbolim 😕
    Što se tiče internet kupovine ja ni odjeću se ne usudim tako kupiti a kamoli šta veće 😁 Može to ne znam kak izgledati na slici i kad probas nikako ti ne stoji.

    [lilypie.com]

  • Avatar Angie1205

    Angie1205

    Broj poruka: 1765

    Prijavi adminu

    Dobro jutro, evo još jedne sovuljage 
    Pasonja moj i ja kafenišemo, na katu svi hrču da se prozori tresu…divan ugođaj 
    Danas nam dolazi dio drva za zimu i basš sam happy da će se nešto teglit a ja samo sjedit i gledat, hahahahaha….dosta mi je bilo u ovih par dana.
    Mare pitala si za uju…on je još u svome stanu dok novi gazda ne dođe tu nama u kuću po još neke svoje stvari koje mu čuvamo u garaži, a i još neke papire moramo sredit do kraja. Skoro svakodnevno je on tu kod nas na ispomoći i ručku, svi uživamo stvarno, cure najviše. 
    Lavice hvala kaj misliš na mene  ja se svih vas redovito sjetim i škicnem sa moba al mi se ne da ulogirat i zato sam već pomalo luda 
    Goga ako sam dobro pohvatala, došla si doma? Divna vijest, sad samo relax i laganini!!
    Cima, kod tebe sam se pogubila…ideš to na još neke pretrage uskoro?
    Sve vas grlim i ljubim….baš mi nedostajete, al evo mm danas popodne (konačno ) ide raditi pa se druškam s laptopom!!
    I da….ovdje nema brokule!! 

    [lilypie.com]


    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • lucille9

    Broj poruka: 257

    Prijavi adminu

    Jutroo!!! Curke, vidim da se naveliko opremate. Pa imam jedno pitanje; mala mi je bila ljetna beba, a ova grofica bude zimska. Da li planirate kupiti zimsku jaknu, skafander, medo odjelce….Sjećam se da smo maloj kupili jaknu s 7mj. i da je bila totalno nepraktična, tj. imala sam dojam da je nezaštićena. Nije da planirano baš laufati usred zime al nešto treba imati. Netko je napisao da nesmiju u jaje u skafanderu, evo pojma nisam imala…
    Ja se stvarno ne sjećam niti prijašnje trudnoće a niti potrebne količine stvari…Koliko budete čega pripremile za prvih mjesec, dva?

  • Avatar Angie1205

    Angie1205

    Broj poruka: 1765

    Prijavi adminu

    Lucille ja planiram malca za izlazak iz bolnice obući u štramplice, dugi bodić, hlačice, vjerojatno jop neku majčicu preko bodića, medo odjelce, kapa i dekica. U medi može u jaje slobodno, da se zakopčati i sve normalno. Za zimske šetnje je po meni najbolji neki skafanderić, medo odjelce i tak nekaj slično. Tako malima ni ne znam kako bi obukla jaknu i smjestila u kolica/jaje a da bude funkcionalno. Kaj se tiče robice ja sam spremila već dvije kutije, od vel.56 pa do 68/74 po 10-ak bodića, hlačica, pidžamica, čarapica, par štramplica, tanke i deblje kapice…..jesam kaj zaboravila?? 
    I da…ja sam to sve lijepo oprala i spremila u ormar a sad je opet sve po kutijama….baš sam biser 

    [lilypie.com]


    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar tinika

    tinika

    Broj poruka: 333

    Prijavi adminu

    Evo mene dugo me nije bilo ..tu i tamo vas skicnem, samo da javim da cemo dobiti CURICU I jako smo sretni 💜💜💜💜 sljedeci pregled nam je 11.09.🙃

    [lilypie.com]

  • ivonna

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Dobro jutro curke, ja vas svakodnevno citam, ali rijetko pisem, samo kad trebam neki savjet ili kad imam problem kao sada, nadam se da vam to ne smeta 😊 sada sam 16+6 trudna, i cesto osjecam peckanje dolje, radena mi je urinokultura i brisevi imam E.coli, ali citala sam da ona ne uzrokuje svrbez i peckanje, sutra cu zvati da mi prepisu vaginalete jer kako sam na antibioticima peckanje se pojačalo, medutim vaginalete pomognu, ali nakon nekog vremena se to opet vrati, ima neka mozda neki savjet, koje vaginalete, kremu da kupim ili nesta drugo, vise ne znam sta da napravim. Hvala i isprike na duzem postu. 

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Kengu vidim da sad i ja da mi neće otvoriti podjeljeni link, ne znam zašto. Mozes sako u google upisat Roda referentne vrijednosti meni onda taj clanak dodje prvi na dnu je pdf koji ima objasnjnje sto je sto i koje vrijednosti su normalne u trudnoci. A detaljnije pretrage i referentje vrijednosti su jos bolje opisane u jednom radu objavljen na Hrcak. Isto u google upises Referentni intervali laboratorijski pretraga u trudnoci autorica je Markovic Misan. U tom radu su bas sve pretrage navedene, ne treb se citat cijeli rad samo baci pogled na tablice lijepo je objasnjeno. A i rad je zanimljiv.
    Cure moze jedno pitanje meni ko laiku sto je to medo? 🤔 Jako mi se svidja naziv i vec odlucila da cu to kupiti a ni ne znam sto je to 🤣 

    [tickerfactory.com]

  • Avatar Točkica37

    Točkica37

    Broj poruka: 1502

    Prijavi adminu

    Mekano odjelce sa usima na kapici, nalik medi.

    11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡
    [lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.