Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mama_ana

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

AriBari

Super mi je ova papirologija kod nas😅
    U buducnosti ce auti letjeti i svasta nes a mi cemo u Hr i dalje morati odnjet papir na salter i imat cemo pecate🤣

AriBari to sam i ja mislila ali neces vjerovat ipak smo napredni. Ja sam vec drugi mjesec na komplikacijama i nakon sto sam prvi put poslala dokumentaciju mailom (da, mailom cure i ja sam bila u soku 😂) na HZZO, ovo su mi vratili: "Svaki mjesec dok su god komplikacije otvorene, morate se javiti Vašem izabranom ginekologu da Vam u sustav spusti doznaku do 5.og idućeg mjeseca za prethodni mjesec, u tom slučaju mi ćemo je preuzeti sa portala, obraditi i biti će Vam isplaćena."....tako da eto pretpostavljam da ne moram vise nista slati nego ide automatski 😄

• daja12

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

moonika

Daja moja prijateljica sa kroničnom glavoboljom radi obrnuto. Noge umoci u hladnu vodu, a na glavu stavi topli oblog. Kaže da je to čitala na nekom američkom forumu i da joj to pokrene bolje cirkulaciju. A i redovito masira taj vrat i leđa. Možda ti to pomogne pa nećeš morati plaćat toliko akupunkturu

Moonika hvala ispirbam i to👍 

🙍‍♀️PCOS
    🙎‍♂️✔️
    19.08. beta 600 🥰
    28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna

mama_ana

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Mene cijeli zivot muce glavobolje i jedino sto mi je pomagalo prije trudnoce je bio Caffetin ili Brufen. A sad u trudnoci mi dosta pomogne par kapi etericnog ulja od mente utrljati u sljepocnice. Naravno vrati se glavobolja cim menta izgubi ono svoje svojstvo hladjenja, ali eto mozes i to probati, nista ne kosta 😊

• daja12

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

mama_ana

Mene cijeli zivot muce glavobolje i jedino sto mi je pomagalo prije trudnoce je bio Caffetin ili Brufen. A sad u trudnoci mi dosta pomogne par kapi etericnog ulja od mente utrljati u sljepocnice. Naravno vrati se glavobolja cim menta izgubi ono svoje svojstvo hladjenja, ali eto mozes i to probati, nista ne kosta 😊

Hvala❤️

🙍‍♀️PCOS
    🙎‍♂️✔️
    19.08. beta 600 🥰
    28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna

AriBari

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

mama_ana

AriBari

Super mi je ova papirologija kod nas😅
    U buducnosti ce auti letjeti i svasta nes a mi cemo u Hr i dalje morati odnjet papir na salter i imat cemo pecate🤣
    AriBari to sam i ja mislila ali neces vjerovat ipak smo napredni. Ja sam vec drugi mjesec na komplikacijama i nakon sto sam prvi put poslala dokumentaciju mailom (da, mailom cure i ja sam bila u soku 😂) na HZZO, ovo su mi vratili: "Svaki mjesec dok su god komplikacije otvorene, morate se javiti Vašem izabranom ginekologu da Vam u sustav spusti doznaku do 5.og idućeg mjeseca za prethodni mjesec, u tom slučaju mi ćemo je preuzeti sa portala, obraditi i biti će Vam isplaćena."….tako da eto pretpostavljam da ne moram vise nista slati nego ide automatski 😄

Ajde mama_ana bas me zanima😊 ma nekako mi se cini da je to nakon korone ipak malo bolje, kad se sve moglo rijesiti barem mailom, a ovo ako vide u sustavu jos bolje😊
    Cure mi se spremamo i krecemo za Slo😊
    Cupko ispratim jos tvoje vijesti danas dal je sve ok, a onda cu se vj malo iskljuciti. Ide nas 20 i trebat ce to sve iskoordinirati😊ali bas sam uzbudena, idemo vec 3 godine tako cijelo drustvo negdje na izlet par dana coporativno, tu po Hrvatskoj, a sad smo i Slo krenuli i bas nam je fora, ne znas je bolje nama ili djeci😊i moram pricati da smo bas lijepe dijelove obisli, Liku, Slavoniju, gore oko Bjelovara, Vraždina, pa Istru koja nam je tu blizu. To smo krenuli kad je bila korona pa se nije moglo bas samo tako van Hr i ostala nam tradicija, samo nam se broj povecava s novim bebama🥰
    Tako da curke lijepi produzeni vikend zelim svimaaa🥰

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

žuži1808

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Dobro jutro, citam vezano uz komplikacije.. ja sam od 8.mj na komplikacijama,ali jos nisam dobila niti jednu uplatu.. sve sam dobro napisala i predala,ali toliko zahtjeva ima da bi ovaj mjesec trebala biti izvanredna isplata.. za otvaranje mi je trebalo R1 potvrda o placi,doznake od doktora,njihov papir koji ispunjavam svaki mjesec i kopija osobne i tekuceg.. 😊

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩷

Pjegica.

Broj poruka: 156

Prijavi adminu

Ari kako fora izlet prijatelji djeca predivno svima iskustvo 🥹. Zabavite se, lijepo provedite za nas koji ostajemo doma preko vikenda 🤣

• točkica1213

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Hej nisam se stigla prije javiti. Super za sve dobre preglede i nalaze ovaj tjedan🙂 ja sam isto imala pregled neki dan i sve je u redu, spol nismo uspjeli vidjeti, ali nema veze drugi put, bitno da je bebica super🙂 Ari za tablicu iduci pregled 21.11, ako uspijes poloviti s obzirom da ides na put.
    Komplikacije planiram otvoriti u 12 mjesecu, pa vas pratim sto sve treba od papira, jer sam zaboravila od prošli put😅
    Zelim vam svima ugodan produzeni vikend i sretan put svima koji putuju🙂

3🧒

• Moina

Broj poruka: 202

Prijavi adminu

Mi smo danas u podne trebali pokupit malu u vrticu i krenut za hrvatsku. takod a ona odspava u autu popodnevni spavanac i da smo vec oko 17h u hrvatskoj aliiiiii naravno da nece ici tako. Muz ima veliki KIA auto koji je elektricni a ja imam toyotu yaris. Uglavnom otiao muz u garazu stavit neke stvari u auto i stavit punit auto i vrati se u panici i kaze kako mu se auto ne zeli punit. 
    Odmah je isao provjerit na punionicu da mozda nije samo nas punjac pregorio i tamo se hjtelo punit. Otisao je brzo na servis i akze da mu ne radi dio koji pretvrata obicnu struju u struju za ato ali na brzim punjacima punjac to vec napravi i dobije vec pretvorenu struju. Tako sad moze punit auto samo na punionicama a ne kod kuce. 
    Brzo smo zvali vrtic da necemo malu pokupit u podne vec u 14h i nek ju stave spavati. Sad postoji mogucnost da cemo ic sa mojim autom sto ce bit dosta skupo, trebamo vinjetu za sloveniju, trebamo placati tunele i benzin jer moj auto ima tank samo za 300km jer je to mali auto. Tako da, eto nikako nista po planu kod mene - nikako da se uspijemo opustiti. 

Kawa

Broj poruka: 445

Prijavi adminu

cupko sretno, dobro si me nasmijala sa sljivama  ja toliko tamanim mandarine da me strah da cu roditi narancasto dijete 
    aribari zelim ti ugodan produzeni vikend s ekipom, zasluzeno odmori  mene i sestru su roditelji isto tako u djetinjstvu vodili sa svojom ekipom i njihovom djecom i to su nam bas lijepe uspomene ostale. 
    pjegice suosjecam, mi osim sto ostajemo kuci ceka nas masu posla jer renoviramo stan, kao i vidim mnoge druge cure na temi  
    tockice cestitam za dobar pregled 
    mamaana jesi ti radila neki nipt pa vec znas spol ili si cekala uzv?  pitam jer se nadam da cu i ja saznati na iducem uzv u 16tt. vidim da te nema na listi za sljedeci pregled?
    cure molim vas za info o otvaranju komplikacija.. ja planiram ici 1.12., ali placu i platnu listu  za 11. dobivam 10.12., kako se to onda racuna, ubraja li mi se onda i 11.mj ili ne ? ili bih morala raditi do 10.12. da dobijem i tu zadnju listu ? 
    moina zar su elektricni autmobili kod vas oslobođeni placanja vinjete i tunelarine? imate li mogucnost puniti auto po putu na pumpama i punionicama ? nadam se ipak da cete sretno stici u hrvatsku i zelim ti sretan put 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.