09. svibnja 2014.

Cewe Fotoknjiga - posljednja stanica vašeg putovanja

Cewe
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prenesite dinamičnost svojeg godišnjeg odmora u fotoknjigu pomoću bezbroj mogućnosti koje pruža fotoprogram kod postavljanja i uređivanja fotografija unutar knjige

Putovanja svijetom dio su naših snova, a kad ona postanu stvarnost tada želimo da se na njih još dugo prisjećamo. Digitalni fotoaparati omogućuju nam da zabilježimo tisuće trenutaka s putovanja, a CEWE FOTOKNJIGA daje nam mogućnost da ih kvalitetno pohranimo i sačuvamo na najljepši mogući način za cijeli život.

Zato nakon svakog godišnjeg odmora najbolje je odmah izraditi fotoknjigu, koja može biti Kompaktna – pogodna za svaku pa i najmanju torbu. Ukoliko imate neodoljive panoramske fotografije svakako je najbolja CEWE FOTOKNJIGA na fotopapiru. Njena posebnost je što možete svoju fotografiju postaviti preko obje stranice a da u sredini ne izgubite dio motiva jer ova fotoknjiga na prijelomu nema "trbuh" kao standardne fotoknjige,već je potpuno ravna pa je tako odlična za panoramske fotografije.

 Ako ste pak u samo nekoliko tjedana proputovali Europu, onda će pravo mjesto za mnogobrojne fotografije biti  XL CEWE FOTOKNJIGA. Ova fotoknjiga je odličan izbor za veliki broj fotografija gdje poneku možemo postaviti preko cijele stranice i na taj način je istaknuti.

Prenesite dinamičnost svojeg godišnjeg odmora u fotoknjigu pomoću bezbroj mogućnosti koje pruža fotoprogram kod postavljanja i uređivanja fotografija unutar knjige.

Prednost CEWE FOTOKNJIGE je što na jednu stranicu možete postaviti od 1 do 14 fotografija u bezbroj kombinacija i pozicija te tako postići dinamičnost cijele fotoknjige.

Video u Cewe fotoknjizi - Nemoguće je postalo moguće

Svakako najveća i najzanimljivija novost koju za sada na tržištu pruža jedino CeWe fotoprogram je mogućnost umetanja vaših video uradaka u fotoknjigu. Kako?

  1. Prilikom oblikovanja svoje fotoknjige, svoj video isječak samo povučete iz foldera s računala (po sistemu „drag&drop“) na željeno mjesto u fotoknjizi
  2. Program će sličici koja će se pojaviti na stranici, automatski pridružiti QR kód i pohraniti video na period od tri godine
  3. Prilikom listanja svoje fotoknjige, QR kód očitajte pomoću svojeg pametnog telefona ili tableta te ukoliko ste spojeni na internet, video će su u roku par sekundi pokrenuti

Video kojeg postavljate u fotoknjigu nema ograničenje po osnovi svoje veličine već trajanja pa je tako max. moguća duljina videa od 5 minuta, a cijena pohrane od 3 godine za jedan video je 12,90 kuna.

Svim novoregistriranim korisnicima u povratnom mailu dobrodošlice poklanjamo kód s 30% popusta na bilo koju CEWE fotoknjigu kao i kód za besplatnu izradu 10 digitalnih fotografija Premium kvalitete dimenzije 10x13,5 cm. Postanite dio naše velike obitelji. Isplati se!

O svim našim proizvodima i novitetima se možete dodatno informirati na cewe.hr

CEWE | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.