08. svibnja 2014.

Cewe fotoknjiga - čuvar uspomena

Cewe
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ljepljenje slika u fotoalbume postalo je prošlost. Puno zanimljivije i originalnije je uspomene na drage ljude i lijepe trenutke složiti u CEWE fotoknjigu, koja pruža mnogo mogućnosti pa će zadovoljiti i najzahtjevnije kreativce

CEWE FOTOKNJIGA je rješenje i za sve one koji svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD- ima, računalima i vanjskim diskovima, a gdje je jako lako ostati bez njih.  Nakon što  je vrlo jednostavno i brzo oblikujete vlastitim kreativnim idejama, postaje  prava knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta izrade.

 Kako je izraditi? Jednostavno i brzo.

1. Skinite besplatni foto program s internet stranice www.cewe.hr

2. U programu izaberite željenu fotoknjigu te je oblikujte

3. Klikom na "Dodaj u košaricu" pošaljite fotoknjigu u izradu

4. Uživajte u listanju svoje fotoknjige i prisjećanju na predivne trenutke

Uvođenjem najnovije verzije fotoprograma za izradu fotoknjiga, CeWe je na hrvatskom tržištu postavio nove standarde, a svi oni koji žele sačuvati svoje uspomene su dobili puno noviteta.

Video u CEWE fotoknjizi - nemoguće je postalo moguće

Svakako najveća i najzanimljivija novost koju za sada na tržištu pruža jedino CeWe fotoprogram je mogućnost umetanja vaših video uradaka u fotoknjigu. Kako?

  1. Prilikom oblikovanja svoje fotoknjige, svoj video isječak samo povučete iz foldera s računala (po sistemu „drag&drop“) na željeno mjesto u fotoknjizi
  2. Program će sličici koja će se pojaviti na stranici, automatski pridružiti QR kód i pohraniti video na period od tri godine
  3. Prilikom listanja svoje fotoknjige, QR kód očitajte pomoću svojeg pametnog telefona ili tableta te ukoliko ste spojeni na internet, video će su u roku par sekundi pokrenuti

Za ovu inovaciju, CeWe je na posljednjem svjetskom fotosajmu u Kölnu dobio prvu nagradu za inovativnost u fotoindustriji, a svim svojim korisnicima omogućio da se svojih uspomena prisjećaju na još upečatljiviji  način koji neće ostaviti ravnodušnim nikoga tko bude listao takvu fotoknjigu.

Video kojeg postavljate u fotoknjigu nema ograničenje po osnovi svoje veličine već trajanja pa je tako max. moguća duljina videa od 5.min, a cijena pohrane od 3 god. za jedan video je 12,90 kn.

 Još jedan od noviteta koji nam stiže s novim CeWe fotoprogramom su i fotoknjige na sjajnom fotopapiru. Uz već postojeći mat fotopapir, sjajni fotopapir daje novu dimenziju vašim fotografijama koja se ističe briljantnim bojama kao i mogućnošću postavljanja fotografije preko obje stranice, ali bez gubitka dijela vizuala u sredini.

 Svakako odličan izbor za sve one koji žele dati svojoj fotoknjizi dozu ekskluzivnosti.

 Svim novoregistriranim korisnicima u povratnom mailu dobrodošlice poklanjamo kód s 30% popusta na bilo koju CEWE fotoknjigu kao i kód za besplatnu izradu 10 digitalnih fotografija Premium kvalitete dimenzije 10x13,5 cm.Postanite dio naše velike obitelji.Isplati se!

O svim našim proizvodima i novitetima se možete dodatno informirati na cewe.hr

CEWE | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.