Beba Zdravlje i njega bebe 21. rujna 2016.

Čist nosić zdravlje čuva

nisita sprej
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Začepljeni nosići čest su razlog neprospavanih noći i beba i roditelja, a čist i prohodan nosić omogućava pravilno disanje, hranjenje i miran san djeteta. Redovnim ispiranjem bebina nosa uklonit ćete nečistoće iz nosa i razrijediti sekret ukoliko ga ima

Nosi® set aspiratora za nos omogućava sigurno i djelotvorno rješenje, jednostavan je za upotrebu i čišćenje, od prvog dana života bebe.

Zašto baš Nosi® set?

Nosi® set je najnježniji prema nosiću vaše bebe. Vrlo je jednostavan za upotrebu, lako ga je rastaviti i čistiti priloženom četkicom. Provjerene je kvalitete i dostupan samo u ljekarnama uz stručni savjet.

Kome je namijenjen Nosi®set?

Nosi® set aspirator za nos je medicinski proizvod koji radi na svaki kućni usisavač. Djelotvorno i na siguran način uklanja sekret iz nosa dojenčadi i djece koja ne mogu i ne zaju samostalno ispuhati nos.

Prohodan nosić osnovni je uvjet da djeca i dojenčad mogu disati, jesti i kvalitetno spavati, što je najvažnije u prvim godinama života.

Što sadrži Nosi® set?

  • Dva nastavka za čišćenje nosa: za djecu od 0 do 6 mjeseci i za djecu iznad 6 mjeseci
  • Četkicu za čišćenje nastavka za nos

Kako se primjenjuje Nosi® set?

  • Prije nego li krenete s primjenom aspiratora preporučujemo da dobro isperete bebin nosić Nisita® sprejom
  • Nisita® sprej je izotonična otopina, čija je primjena kod beba i male djece izrazito je ugodna zbog malog i ergonomski oblikovanog aplikatora,. Sprej se raspršuje u točno odmjerenim dozama u fine, sitne kapljice i na taj način čišćenje nosića predstavlja najmanji stres za bebu.
  • Bebi zatvorite jednu nosnicu, a u drugu stavite uži nastavak aspiratora kad je usisavač već uključen
  • Nosi® set uklanja sekret stalnim, stabilnim pritiskom neovisno o namještenoj jačini usisavanja i stoga je nježan prema sluznici nosa
  • Nakon što je sekret uklonjen iz nosa, isključite usisavač te odvojite aspirator od usisavača
  • Poslije upotrebe, aspirator je potrebno isprati pod mlazom vrele vode te očistiti nastavak za nos s priloženom četkicom

Pažljivo pročitati uputu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.