Beba Mama poslije poroda 26. siječnja 2017.

Profesionalna plesačica pokazala kako izgleda tijelo nakon porođaja

Peta Murgatroyd
Foto: Instagram/Peta Murgatroyd
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Žensko tijelo je nevjerojatno i elastično, ali za oporavak i jačanje treba vremena. Sada je vrijeme za strpljenje i težak rad', opisala je plesačica Peta Murgatroyd

Tijelo plesača je mišičavo i oblikovano, ali zvijezda američkog showa "Ples sa zvijezdama", 30-godišnja Peta Murgatroyd pokazala je da bez obzira kako tijelo izgleda prije trudnoće potrebno je vrijeme za povratak na staro.

Profesionalna plesačica objavila je fotografiju osam dana nakon što je rodila sina Shai Aleksandera."Stvarni život: Snimila sam ovu fotografiju osam dana nakon poroda. Kad sam izašla iz bolnice izgledala sam kao da sam u petom mjesecu trudnoće. Mnogi ljudi misle da žene trebaju odmah izgledati kao da nisu rodile. Kod većine to nije tako. Žensko tijelo je nevjerojatno i elastično, ali za oporavak i jačanje treba vremena. Sada je vrijeme za strpljenje i težak rad. Puno ljubavi svim novopečenim mamama na njihovom putu", napisala je uz fotografiju. Objava ima preko 91 tisuće lajkova.

Intimne fotografije pokazuju kako izgleda žensko tijelo nakon rođenja troje djece u godinu dana

Drugu fotografiju je objavila 17 dana nakon poroda i dodala kako se polako vratila vježbanju u teretani.

Love thy self ❤ #Day17 postpartum. I think I'm doing ok....and I'm actually fine with the rate at which my body is shrinking back. After 2 days back at the gym I'm feeling like the old Peta again. I definitely don't have my 6 pack, and I still have excess skin and rolls on my belly, however I feel good. After all, slow and steady wins the race! I knew I needed to get back into the gym for my own sanity, but I also remind myself (as does Maks 😉) that I still need to take it easy. I cannot jump yet and still can't run a mile, but the exercises I've planned out are a good start. Honestly, the hardest part for me is getting my core strength back. Day 1 I couldn't do a sit up, here's day 17 and I'm doing 70+ 💪🏻💪🏻💪🏻 Ladies, we all have to start somewhere...being an athlete I pride myself on having a lean, strong physique, so believe me this has been a challenge to work through, but as long as you have a loving support network around you, you will be fine ❤ #theresnothinglikehardwork

A photo posted by Peta Murgatroyd (@petamurgatroyd) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.