Beba Mama poslije poroda 22. rujna 2016.

Jedinstveni Babywearing program za mame i bebe

babywearing angels
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uz posebno osmišljen rekreacijski program za mame i bebe još bolje ćete se povezati i omogućiti bebama polagano usvajanje cjelovitog pristupa životu. U nedjelju, 25. rujna dođite na besplatan probni trening „So You“ by Sonja Josifov

Sve mame znaju koliko je teško naći vremena za vježbanje uz malene. No, kad ih uključimo i u taj dio života i odaberemo trening koji će za nas biti zabavan, prirodan i ispunjujući na više razina, vrijeme i organizacija prestaju biti otežavajući faktor.

Upravo zato, Angels studio vas poziva da im se pridružite u nedjelju, 25. rujna 2016. na Danu u raju s Angelsicama u sklopu kojeg će se u 10 sati održati besplatan probni trening „So You“ by Sonja Josifov.

Jedinstven i posebno osmišljen rekreacijski program za mame i bebe baziran na vinyasa yogi uz zagrijavanje i opuštanje kroz slobodne plesne forme. Duboko regenerirajuća, energizirajuća i opuštajuća kombinacija koja našem tijelu omogućuje bolji tonus mišića, veću fleksibilnost, snagu, vitalnost i zdravlje, umu donosi mir i oslobađa od stresa, te dovodi naše emocije u stanje ravnoteže i stabilnosti. Program pri kojem ćemo sebe i svoje najdraže okupati u valu pozitivne energije, još bolje se povezati i omogućiti bebama polagano usvajanje cjelovitog pristupa životu od njegovog samoga početka.

Za vrijeme treninga mališane možemo nositi na sebi u ergonomski ispravnim nosiljkama*. Starost beba pogodnih za ovakav program jest od 2 mjeseca starosti na dalje, dokle god vam je fizički ugodno nositi dijete. 

Ovaj poseban program vježbat će se u Angels Studiu, utorkom i četvrtkom u 17:15 i traje sat vremena. Prijave i više informacija na maja.z@angels.com.hr i na broj telefona 095 9232 470.

babywearing angels | Author: Promo Foto: Promo

Program će voditi Sonja, mama dvojice dječaka. Uz to je i dugogodišnja praktikantica i instruktorica yoge. S yogom se susrela još u najranijem djetinjstvu uz svoju majku s kojom je mnogo vremena provodila u opuštajućoj, meditativnoj energiji. 2007. godine za vrijeme studija na Filozofskom fakultetu u Zagrebu susreće se s The Art of Living organizacijom i kroz njihove programe polagano ulazi u svijet yoge. Uskoro pri AOL-u započinje voditi tečajeve purna yoge, te antistresne programe i tehnike disanja, a nakon brojnih tečajeva koje i sama pohađa u The Art of Living organizaciji, završava i njihov Teacher Training course 2010. u Sofiji, u Bugarskoj. 2009. i 2010. obilježene su joj raznim tečajevima i seminarima s hrvatskim i inozemnim učiteljima, a 2011. znanje o ayurvedskom pristupu tijelu produbljuje na 180-satnoj edukaciji za terapeuta ayurvedske masaže pri učilištu Galbanum. 2012. godine yogijski pristup tijelu, umu i duhu uvelike joj je olakšao trudnoću i prekrasan kućni porod prvorođenca Yana. 2013.-2014. prolazi obuku za učitelje yoge RYT 200 u Divya yoga školi kod Sandre Petre Pintarić i Petre Carmichael, te od 2014. do 2015. zajedno sa svojim suprugom, plesnim koreografom, vodi studio za yogu i ples namijenjen radu u malim grupama, naziva Yantra. S dolaskom nove bebe, Šimona, 2015. potpuno se posvećuje majčinstvu pri tome dodatno se educirajući o postnatal yogi i yogi za roditelje s djecom, a od siječnja 2016. počinje voditi satove babywearing yoge i yoge za mame i bebe.

*Nisu sve nosiljke iste, niti sve nosiljke pašu djeci na jednake načine. Idealan položaj bebe u nosiljci važan je cilj tijekom nošenja djeteta zbog toga što želimo osigurati pravilan rast i razvoj vrata, kralježnice i kukova, ali i zbog toga što se dijete može ugušiti u nosiljci u nesigurnom položaju. Birate li tek svoju prvu nosiljku, uvijek izaberite onu nosiljku koja pristaje djetetu upravo sad. Nemojte pokušati uštedjeti kupujući nosiljku koja je djetetu prevelika, nosiljke nisu par hlačica na kojem možete zavrnuti nogavice i pustiti da dijete polako naraste u njima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.