Beba Igre za bebe 23. lipnja 2019.

Pogledaj ovaj genijalan intervju tate i njegove jednogodišnjakinje!

Foto: Screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako već ne znaš tko je La Guardia Cross, vrijeme je da upoznaš ovog duhovitog youtubera i novopečenog oca koji je objavio intervju u kojem mu je sugovornica bila njegova jednogodišnja kćer Amalah.

Svojoj kćerkici je tata postavio neka od gorućih pitanja, kao što je "Zašto odbijaš spavati cijelu noć?" i "Odakle ti ta hrana?". Kao što smo već naveli Cross je novi tata, a upravo zbog toga je svoj YouTube kanal nazvao "Kronike novog tate" (New Father Chronicles). 

Možda te zanima... Urnebesno i preslatko: Tata i beba komentiraju TV emisiju Roditelji

"Prvi intervju s Amalah sam napravio kad je bila stara šest tjedana. Sad ima godinu dana, 14 mjeseci točnije. Imao sam goruća pitanja koja su trebala odgovore pa sam odlučio otvoriti novu sezonu New Father Chronicles s novim intervju", stoji u opisu videa. 

S obzirom na to da je Amalah jednogodišnjakinja ona ne može mnogo toga reći pa Cross na urnebesan način komunicira smiješnim efektima, umetanjem vlastitih odgovora na pitanja. Primjerice: "Živiš već 14 mjeseci. Moje pitanje je, zašto sve to vrijeme još uvijek odbijaš spavati preko noći?"

Kako Amalah nesuvislo lupa i oblikuje ono što izgleda kao univerzalni znak za "pištolj" palcem i kažiprstom, Cross je umetnuo tekst: "Zašto bih se riješila svog najjačeg oružja? Zašto bih dopustila da budete jači od mene? Ti i mama?"

Zapravo, u videu koji je pogledalo preko 4 milijuna ljudi, Amalah izgledao kao da stvarno izgovara fraze koje je Cross umetnuo u video. Da ne otkrivamo sve detalje, video pogledaj sama. 

video Možda te zanima... Presmiješno: Dječak ninja potezom 'napao' vjenčanicu Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.