Beba Igre za bebe 06. svibnja 2014.

Kišobran kolica za sve vremenske prilike

kišobran kolica
Foto: Mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za djecu u dobi od šest mjeseci do tri godine najpraktičniji izbor su kišobran kolica koja se jednostavno sklapaju te su namijenjena za sve vremenske prilike. Predstavljamo vam pet modela kišobran kolica dostupnih u Mondo Internet Supershopu

kišobran kolica | Author: Mondo Foto: Mondo

Za putovanja i izlete

Kišobran kolica sa zelenom podstavom čvrste i lagane aluminijske konstrukcije imaju naslon za leđa podesiv u tri položaja sve do položaja spavanja. Pogodna su za putovanja i izlete, a sadrže sigurnosne pojaseve, kupolu za zaštitu od sunca, bočnu ručku za nošenje kolica, košaru za stvari te navlaku za kišu.

Kišobran kolica Nido zelena u Mondo Internet Supershopu možete kupiti za 439,99 kuna.

kišobran kolica | Author: Mondo Foto: Mondo

Jednostavno rasklapanje

Vrlo lagana kolica zahvaljujući aluminijskoj konstrukciji, jednostavna za sklapanje i rasklapanje (bez skidanja prednje prečke) dolaze u veseloj narančastoj boji.

Kolica kišobran orange u Mondo Internet Supershopu možete kupiti za 799,99 kuna.

kišobran kolica | Author: Mondo Foto: Mondo

Za sunce i kišu

Kolica u sivoj boji imaju naslon za leđa koji je podesiv u više položaja sve do ležećeg položaja za spavanje. Kupola za zaštitu od sunca sadrži džepić za pohranu stvari, a bočna ručka omogućava nošenje kolica. Kako nikad ne biste zaboravili sve potrebne stvari, tu je i velika košara za dodatne stvari te navlaka za kišu

Kišobran kolica Brevi Marathon siva u Mondo Internet Supershopu možete kupiti za 869,99 kuna.

kišobran kolica | Author: Mondo Foto: Mondo

Praktična i udobna

Udobna djetetu, a praktična za roditelje, ova kolica namijenjena su djeci od rođenja. Izuzetno praktična kišobran kolica sklapaju se jednom rukom, a sklopljena zauzimaju vrlo malo prostora. 

Peg Perego Kišobran kolica Pliko Mini Sky u Mondo Internet Supershopu možete kupiti za 1.149,99 kuna.

kišobran kolica | Author: Mondo Foto: Mondo

Lagano upravljanje

Lagana i konstrukcijski jaka aluminijska kišobran kolica s jednostrukim kotačima s 12 kugličnih ležajeva i aluminijskom konstrukcijom omogućuju 30 posto lakšu upravljivost. Lagana su za sklapanje, a sklopljena kolica imaju praktičnu ručku za nošenje. Uz kolica dolazi kišna navlaka i navlaka za noge te velika košara za stvari. Kolica su kompatibilna sa prenosivom autosjedalicom Primo Viaggio.

Peg Perego Kišobran kolica Si Denim u Mondo Internet Supershopu možete kupiti za 1.899,99 kuna.

  • hm hm

    Ja imam, tj mala ima, ista takva i nama su super...

  • yvonne2

    imam brevi kišobran kolica, i to baš ova siva.  da, platila sam ih skoro 900.kn.  sad su stara skoro tri mjeseca i raspadaju se! užas!!  zadnja kola se krive prilikom guranja unatrag, cijela škripe...  beba mi je stara 10 mj i nije ih mogla nikako toliko uništiti!!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.