Beba Igre za bebe 29. prosinca 2022.

Jedna proslava za sve: Mama, tata i kći rođeni na isti datum!

Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vjerojatnost da dvije osobe u jednoj obitelji slave rođendan na isti datum je relativno mala, ali događa se i nije neka vijest. Ali kad ih je troje… E, to je već daleko manje vjerojatno i zaslužuje da se o tom piše.

Svaka osoba koja „dijeli“ datum svog rođenja s nekim iz obitelji ili, pak, s nekim važnim blagdanom, zna da njezin rođendan maaaalo gubi na važnosti zbog tog dijeljenja. No, dobro, nije to tako, ali nije neobično da se ta osoba upravo tako nekad osjeća. A što kad su mama, tata i kći rođeni na isti datum?!

Možda te zanima... Rođenjem ove bebe u Manili, svijet od danas ima osam milijardi stanovnika Beba

Da, trostruka rođendanska proslava odsad će se pripremati svake godine u kući obitelji Scott. Naime, mama Cassidy rodila je kći Lennon na isti datum kad je rođena i ona sama, što i ne bi bilo tako neobično da taj datum ne „dijeli“ već sa svojim suprugom Dylanom! Njih su dvoje svoje rođendane tako proslavili - u rađaonici.

Zapravo, započeli su proslavu u restoranu, gdje su večerali, a upravo tad je odlučila na svijet stići njihova Lennon. Cassidy je pukao vodenjak i par nije mogao vjerovati da se to stvarno događa, da će postati roditelji na zajednički rođendan.

Trikovi kako potrošiti što manje za dječje rođendane

Mama Cassidy kasnije je izjavila kako su uistinu uzbuđeni zbog tog što se sve upravo ovako odigralo, ali i dodala kako je svjesna da „njezin dan“ više definitivno ne postoji. I dosad je, kaže, govorila kako nema svoj dan, jer ga dijeli s partnerom, a sad je to definitivno neizvedivo. Zna to svaki roditelj koji dijeli datum rođenja sa svojim djetetom. Roditeljevi rođendani više se jednostavno „ne broje“.

Budući da im je ovo prvo dijete, a namjeravaju imati još djece, već su krenule obiteljske oklade na temu datuma rođenja idućeg djeteta. „Svi kažu da se trebamo potruditi da se i iduće dijete rodi 18. prosinca. Nema problema!“ našalila se Cassidy.

No, to će već ići (još) malo teže. Naime, vjerojatnost da se dogodi već ovo što se dogodilo, da svi troje budu rođeni na isti datum, je jedan naprama 133,000. Za iduće dijete je vjerojatnost daleko manja. Ipak, nikad ne reci – nikad.

Možda te zanima... Emotivne fotke s poroda: Prvi pogled između roditelja i bebe Trudnoća Možda te zanima... Ovo su dvije velike prednosti beba rođenih u prosincu Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.