Beba Igre za bebe 13. veljače 2022.

10 kreativnih poza za bebin prvi foto album

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako bi uhvatila što više slađih fotografija koje ćeš kasnije zajedno sa svojim djetetom gledati donosimo ti nekoliko zanimljivih ideja!

Danas ti ne trebaju godine iskustva u slikanju ili fotografiranju, sve što ti je potrebno je malo mašte i mobilni telefon ili fotoaparat i dobit ćeš inovativnu i divnu fonografiju svoje bebe koju ćeš moći podijeliti s drugima ili sačuvati samo za sebe.

Pogledaj kojih je to deset zanimljivih načina na koje možeš fonografirati svojega mališana.

1. Ploča s imenom

Ovo je vrlo jednostavno za fotografiranje - sve što trebaš je ploča s imenom. Možeš koristiti običnu ploču i na njoj ispisati ime svojega djeteta. Pripazi da se boje podudaraju i to je to!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fred & Robin (@fredandrobin)

2. Podaci o bebi

Obično kada se dijete rodi prvo što si pitaju, osim da li je sve u redu s njim i s majkom, jesu podaci - dužina, kilaža i slično. Sada, na sve to možeš odgovoriti jednom fotografijom koja će obuhvatiti sve potrebne informacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli {orange trunk} Vintage Rentals (@orangetrunk)

3.  Poza žabe

Ova poza veoma je popularna kada govorimo o slikama novorođenčeta. Mnogo je načina kako se može izvesti, ali najčešće se radi tako da bebine nogice bude pored njena tijela, dok se ruke nalaze ispod brade.

Bebe ui gipsanom odljevu Možda te zanima... Prekrasne fotografije novorođenčadi u gipsanom odljevu majčinog trbuha Beba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Celeste (@lilmetete)

4.  Zijevanje

Malene bebe neodoljive su kada zijevaju i zašto upravo to ne bi uhvatila svojom kamerom! Zasigurno ti neće nedostajati prilika za uhvatiti spomenuti kadar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cute Baby (@cutee.babiesss)

5.  'Milestone' fotografije

'Milestone' fotografije označavaju fotografije koje prikazuju određene periode u životu djeteta. U prvim mjesecima najčešće se to radi kada dijete navrši novi mjesec, a kasnije su obično u pitanju rođendani ili mjerenje visine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Stark (@andreaparnellstark)

6.  Košara

Ovo je također jedna od najčešćih poza i fotografija koju možeš vidjeti kada su u pitanju bebe. Ta košara obično bude ispunjena mekim jastucima, laticama ili perjem, ali ti radiš s onime što imaš. Stoga, kreni i fotkaj!

abbie rogers Možda te zanima... Neprocjenjiva uspomena na prvo slikanje s bebom Beba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vineetha m shenoy (SMS vision) (@vineetha_m_shenoy)

7. Ogledalo

Malene bebe i ogledala zasebna su priča. Prvi put kada vide svoj odraz u ogledalu zna biti veoma zanimljiva situacija, a zašto ti upravo to ne bi iskoristila i uhvatila fotku koju ćeš kasnije sa svojim mališanom gledati i prisjećati se toga trenutka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prakash Chandra (@prakash.udr1990)

8.  Plišani medvjedići

I tvoj mališan sigurno ima mnoštvo igračaka, a pošto se ne može igrati sa svima njima odjednom, zašto ih ne bi iskoristila za fotografiju? Često mališane i nazivamo, od milja, 'malenim medekima' pa je stoga i dobra ideja uslikati ih zajedno s njima.

fb Možda te zanima... Slatkiši u košari: Četvorke na svom prvom snimanju Beba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jilly Bean Photography (@jillybean.photographytx)

9.  Kuhar

Ako ti treba pomoćnik u kuhinji od kojega nećeš možda moći dovršiti jelo, ali ćeš se odlično zabaviti - svakako probaj ovu pozu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ritika Sawhney (@mommy_the_photographer)

10. Vreća za ležanje

Ovo je također jedna od klasičnih fotografija kada su u pitanju bebe, a možeš ju probati i ti! Sve što ti je potrebno je malena, slatka vreća za ležanje i tvoja beba koju ćeš pažljivo staviti u nju i slatkoći neće biti kraja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Your Baby New Style (@galeri.nauzan)

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.