Beba 09. studenoga 2022.

Blanka Vlašić sinu je dala ime Mondo: Znate li koje je njegovo značenje?

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Blanka i Ruben su za sina odabrali neobično internacionalno ime Mondo!

Blanka Vlašić je jučer u jutarnjim satima u splitskom KBC-u na svijet donijela prvo dijete. Proslavljena atletičarka je rodila na svoj 39. rođendan, tako da će u obitelji biti dvostruko slavlje! Uz nju je bio i suprug koji se nekoliko sati ranije pohvalio da je stigao u Split. "Vratio sam se u svoj drugi dom", napisao je na Instagramu. U obitelj  Vlašić stigao je sin posebnog neobičnog Mondo, a Blanka je rodila carskim rezom. Beba je teška 4500 grama i dužine je 53 centimetara te su i mama i beba dobro. 

Odabrali su unikatno ime inspirativnog značenja

Već je od ranije bilo poznato da su se Blanka i njezin suprug Ruben odlučili dječaku dati neobično i unikatno ime. A kakvo značenje ima ime malenog, provjerili smo na stranici Baby center. 

Ponosni roditelji odlučili su mu dati neobično ime – Mondo, koje na talijanskom znači svijet. Svakome je roditelju njegovo dijete centar svijeta, pa ne čudi što su ponosni roditelji malenom sinčiću odlučili dati baš to ime. 

Blanka je prije poroda otkrila da su ona i suprug Ruben Van Gucht već odabrali internacionalno ime za dječaka koje će se lako izgovarati i u Hrvatskoj i Belgiji. 

Iako je ime Mondo jedno od najpopularnijih imena u SAD-u, ime izvorno potječe iz Japana i označuje dijalog između učitelja i učenika koji se odvija kako bi se rodila unutarnja snaga. Također, pridjev mondo znači izvanredan i upečatljiv, odnosno ono što će zasigurno ostaviti trag kao neponovljivo i posebno.

Sviđa li vam se ime Mondo? Napišite nam u komentarima!

Možda te zanima... Ovo je značenje neobičnog imena koje su svojoj djevojčici dali Franka i Vedran Ćorluka Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.