26. rujna 2024.

Zabavni park, robotski spektakl i 600 oduševljenih uzvanika na DOK-ING Family day

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Protekle subote, DOK-ING je zasjao u potpuno novom izdanju, pretvorivši svoje parkiralište u veliki zabavni park povodom tvrtkinog Family day-a.

Kroz ovaj poseban korporativni obiteljski dan, tvrtka želi omogućiti djeci, partnerima, roditeljima i prijateljima priliku da zavire u naš svijet – da vide radni prostor, upoznaju kolege te izbliza dožive tvrtkina inovativna robotska vozila. Family day nije samo prilika za zabavu, već i za povezivanje svih koji su dio tvrtkinog zajedničkog uspjeha.

 | Author: Promo Foto: Promo

Osnivač i vlasnik DOK-ING-a g. Vjekoslav Majetić ovom prilikom je izjavio: "Prošli smo iznimno impresivan put, od skromnih početaka kao start-up u garaži do globalno prepoznate tvrtke s 250 zaposlenika. S ponosom možemo reći da smo plasirali više od 500 robotskih sustava u preko 40 zemalja, a naš uspjeh je rezultat zajedničkog rada. Prošle godine ostvarili smo prihod od 49,99 milijuna EUR, uz rast od 38,5 % u odnosu na prethodnu godinu. Mi volimo slaviti naša zajednička postignuća i promicati vrijednosti koje nas vode. Naša snaga leži u poticanju pozitivnog poslovnog okruženja i motivaciji zaposlenika, dok zajedno koračamo prema istom cilju.” - zaključio je g. Majetić te nadodao: "Briga o zaposlenicima oduvijek nam je prioritet, a kroz ovaj Family day želio sam izraziti svoju zahvalnost svima koji su doprinijeli našem zajedničkom uspjehu. Svi zajedno uživamo plodove našeg rada, ne samo kroz plaće, bonuse i božićnice, već i kroz dodatne pogodnosti kao što su dodatno zdravstveno osiguranje, MultiSport, team building i niz internih događaja poput obiteljskog dana, božićnih zabava, maškara i nagradnih igara."

 | Author: Promo Foto: Promo

 | Author: Promo Foto: Promo

Dan za pamćenje okupio je više od 600 uzvanika koji su uživali u bogatom zabavnom programu: vožnji auta na sudaranje, jahanjem ponija, trampolinima, sportskim igrama i kreativnim kutkom, dok je još i mnoštvo drugih aktivnosti oduševilo sve generacije. Kako bi atmosfera dočarala pravi lunapark, tematski kostimirane hostese posluživale su najmlađima šećernu vatu i kokice, dok su roštilj majstori brinuli o ukusnim delicijama u gastronomskom kutku. Posebnu pažnju privukla je izložba daljinski upravljanih robotskih sustava iz DOK-ING-ovog portfelja. Sin DOK-ING-ovog inženjera Marka Pavkovića, očaran viđenim, izjavio je: "Tata, i ja želim biti inženjer i raditi ovako cool robote!"

 | Author: Promo Foto: Promo

Uz vesele uspomene s Family day-a, svi su dobili i poklon pakete s majicama, pištoljima za balončiće, DOK-ING puzzle i boce.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.