Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 06. studenoga 2019.

Cybex x Baby Center = povjerenje koje traje godinama

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Cybex je svojim izvrsnim autosjedalica koje na svakom ADAC testu osvajaju izvrsne ocjene stekao povjerenje roditelja.

U trenutku kada test pokaže plusić, budući roditelji započinju svoj put istraživanja kolica, autosjedalica, i druge opeme za dijete. U vrijeme kada je ponuda iznimno velika, roditeljima je teško izabrati prave stvari za svoje dijete. Uz želje i ukus u obzir je potrebno uzeti još faktora ne bi li eliminacijom došli do najboljeg izbora. Testovi, iskustva prijatelja i savjeti prodavača u trgovinama pomoći će roditeljima u odabiru.

Cybex je svojim izvrsnim autosjedalica koje na svakom ADAC testu osvajaju izvrsne ocjene stekao povjerenje roditelja. Sigurnost je visoko na listi prioriteta svakog roditelja, a upravo autosjedalicom započinje putovanje djeteta iz rodilišta prema udobnosti doma. I svako putovanje kreće u odgovarajućoj autosjedalici. Stoga ne čudi da roditelji provedu poduže vrijeme u odabiru najbolje i najsigurnije autosjedalice za svoje dijete.

Pitate se što je i-Size regulativa?

Regulativa i-Size donosi nove standarde kod odabira autosjedalice gdje se sada prati visina djeteta umjesto težine, kao i novosti vezane na testiranje uveđenjem otpornosti na bočne udare.

Nova i- Size regulativa preporučuje da se djeca voze u smjeru suprotnom od smjera vožnje dok ne steknu 3 osnovna uvjeta: samostalan hod, 10 kilograma i 15 mjeseci života.

Svake godine na tržištu je sve više autosjedalica koje imaju mogućnost okretanja u smjeru vožnje kao i u suprotnom smjeru. Potonje su izrazito poželjne jer osiguravaju još veću sigurnost djece. U slučaju nesreće, djeca koja sjede u suprotnom smjeru u slučaju prometne nesreće trpe mnogo manje zdravstvene posljedice udarca.

Cybex Sirona modeli autosjedalica izvrstan su prijelaz kada bebe prerastu autosjedalice grupe 0+. Model Cybex Sirona pripada grupi 0+/1 te ima mogućnost vožnje u suprotnom, a kada se zadovolje osnovni uvjeti kreće se i u smjeru vožnje. Modeli Cybex Sirona iz linije S i Z imaju mogućnost okretanja autosjedalice za 360 stupnjeva što olakšava roditeljima postavljanje djeteta u autosjedalicu. A roditelje će razveseliti i informacija da Cybex Sirona autosjedalice dolaze s bazom što roditeljima daje sigurnost da je autosjedalica pravino postavljena i njihovo dijete maksimalno zaštićeno prilikom vožnje.

 | Author: Promo Foto: Promo

Cybex Balios S - omiljena mala velika kolica

No, Cybex nije samo uz autosjedalice stekao povjerenje roditelja. Cybex kolica svake godine su sve inovativnija i bolja. Naravno, na visoko na listi je i dizajn koji je očarao roditelje. Iako Cybex pazi na svaki detalj, kao Njemački brend naglasak stavlja na funkcionalnost i kvalitetu.

Cybex Balios S kolica 3u1 izvrstan su primjer kvalitete i odlične cijene u jednom. Set sadrži sve potrebno za vaše dijete – ono što je često mana kod kolica 3u1, u ovom je slučaju najveća prednost – set sadrži izvrsnu autosjedalicu Cybex Aton 5 te kolica Balios S koja uključuju košaru i sportsko sjedalo.

Balios S dječja kolica zadovoljit će roditelje koji obožavaju šetnje, neravne terene, ali i gradski asfalt. Ova kolica zadovoljit će vas ako tražite lagana kolica, koja sklopljena zauzimaju malo mjesta, te stanu čak i u mali prtljažnik automobila. Za sve roditelje ne žele birati između praktičnosti, dizajna i kvalitete. A uz pristupačnu cijenu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.