Vrtić 02. lipnja 2022.

Uznemirujuće: Mama se okrenula, dijete u sekundi otrčalo prema prometnom raskrižju

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Trenutak nepažnje ove mame mogao je završiti puno gore, jedna stvar je spriječila moguću nesreću

Mama trojice dječaka objavila je uznemirujuću snimku dječaka koji je istrčao iz dvorišta i krenuo prema prometnoj cesti u samo nekoliko sekundi njezine nepažnje. Mama Victoria kaže da je to bio najstrašniji trenutak u njenom životu. "Zahvalna sam da je dobro. Djeca su tako brza", opisala je zastrašujući incident koji se odigrao u pola minute, a koji je snimila nadzorna kamera ispred ulaznih vrata njezinog doma.

@victoriaelizabeth444

The scariest moment of my life. Grateful he is fine. Kids are so fast! 😞

♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] - Grits

Dok je pokušavala otvoriti ulazna vrata, dvojica starijih sinova stajali su uz nju, a treći je iskoristio priliku da pobjegne. Gurnuo je otključana vrata od dvorišta i krenuo niz ulicu. Victoria uopće nije uočila da djeteta nema sve dok nije nakon 33 sekunde otključala vrata i krenula u kući.

Tada se okrenula i ugledala sina kako ide prema cesti. Bacila je školsku torbu svojih sinova te žurno potrčala prema dječaku i sustigla ga baš kad je stigao do raskrižja. "Samo sam ga držala i plakala. Mislila sam da su vrata zatvorena", dodala je. U komentarima, tisuće je roditelje pisalo kako je nažalost dovoljan samo trenutak da se dogodi tragedija te su pozvali sve roditelje da budu na oprezu.

Možda te zanima... Mama upozorila roditelje: "Nisam znala da se to može dogoditi!" Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.