Vrtić 15. studenoga 2021.

Proslavi s nama Dan djece: Pripremili smo super druženje uz mađioničara, kviz, kutak za crtanje i poklone!

Foto: Shutterstock

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pepco i missMAMA te pozivaju na proslavu Svjetskog dana djece, na zabavnom druženju na otvorenom! Rezerviraj 20. studenoga u svom kalendaru i pridruži nam se na eventu zajedno s djecom, a mi vam obećajemo odličan provod!

Svako dijete ima pravo na djetinjstvo i nitko mu nema pravo to oduzeti. Prije 30 godina svijet se ujedinio u želji da zajedno stvaramo svijet kakav zaslužuju djeca. Svijet u kojem će svako dijete imati priliku rasti, učiti, razvijati svoje sposobnosti i talente, odrastati u obitelji, biti sigurno i zaštićeno.

20. studenoga 1989. godine Generalna skupština Ujedinjenih naroda usvojila je Konvenciju o pravima djeteta, međunarodni dokument kojim se priznaju prava djece u cijelome svijetu. Taj je datum usvojen kao Svjetski dan djece, a kako bi ga i ove godine dostojno obilježili, odlučili smo ga proslaviti u lijepom okruženju i veselom ozračju, kako bi svako dijete moglo uživati na svoj dan.

U suradnji s PEPCO-m u subotu, 20. studenoga 2021., od 10 do 13 sati, organiziramo druženje za djecu i roditelje, prepuno smijeha i dobre zabave. Bez brige, prilagodili smo se aktualnim epidemiološkim mjerama te će se druženje odviti na otvorenom, ispred trgovine Pepco u trgovačkom centru Supernova Zagreb Buzin.

Povedite svoje mališane da zajedno proslavimo njihov dan uz brojne animatore i zanimacije. Pripremili smo i mali kutak za crtanje u kojem će djeca moći pokazati svoju kreativnost, zanimljivi dječji kviz i super poklone. Za dobru atmosferu i osmijehe na dječjim licima pobrinut će se i mađioničar Magic Leon, koji priprema svoj čuveni Magic Balloon Show i garantira vrhunsku zabavu!

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Obilježavanje Dana djece iznimno je važno i nikad nije dovoljno ukazivati na potrebu o stalnoj brizi o djeci, pogotovo kad oko sebe slušamo svakakve ružne vijesti. Njihova je dobrobit prioritet svih nas, a posebno je važno ukazivati na njihova prava kao ''malih ljudi''. Jer oni uistinu i jesu mali ljudi sa svim potrebama i pravima te ih kao takve treba doživjeti i poštivati.

Svako dijete treba siguran dom, brigu i ljubav, obrazovanje i dovoljno igre, kako bi se svi oni razvili u sretne, zadovoljne i funkcionalne velike ljude. Svakom je djetetu, bez iznimke, potrebno omogućiti pravilan razvoj, razumjeti njegove potrebe i pružiti mu samo najbolje u svim segmentima rasta i razvoja. Kada govorimo o osnovnim potrebama, tu uvelike pomaže i PEPCO, koji nudi odličan izbor proizvoda za bebe, od odjeće, igračaka, pa sve do Poopeys pelena koje su kvalitetne, povoljne i funkcionalne. Kao i ostale Pepco proizvode iz dječje kolekcije, to ih čini široko dostupnima, a danas kada pričamo o stvarima na koja svako dijete ima pravo, bitno je znati da postoje brendovi koji se trude svim roditeljima omogućiti da za svoje mališane mogu kupiti sve što im treba, a da za to ne moraju potrošiti velike svote novca. 

PEPCO se redovito uključuju u humanitarne akcije, pogotovo one vezane uz djecu i redovito sudjeluje u projektima pomoći djeci, dječjim udrugama i domovima, a ovog puta želi dati na važnosti mališanima na njihov dan i ukazati na važnost poštivanja i promicanja njihovih prava.

Stoga drage mame i tate, upišite ovaj event u svoj kalendar i vidimo se u subotu, 20. studenog 2021., od 10 do 13 sati u Buzinu. S veseljem vas očekujemo!

Kao društveno odgovorna tvrtka, PEPCO Hrvatska redovito sudjeluje u projektima i akcijama pomoći djeci i kroz donatorske aktivnosti redovito podržava rad dječjih udruga i domova za djecu. Osim toga, PEPCO vodi računa da u ponudi proizvoda uvijek ima širok raspon proizvoda za djecu svih uzrasta koji su zbog svoje pristupačne cijene dostupni svim roditeljima. Poopeys pelene odlikuje kvaliteta izrade i povoljna cijena. Dostupne su u svim PEPCO trgovinama diljem Hrvatske. Kupnjom Poopeys pelena u razdoblju od prosinca 2021. do svibnja 2022. pomoći ćete obnovu sisačke bolnice stradale u potresu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.