Vrtić 18. veljače 2022.

Ove urnebesne fotke dokazuju da djeca mogu spavati bilo gdje

Foto: Instagram.com/ashleykaka/
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaki roditelj zna kakva je to borba s djetetom kada dođe vrijeme za spavanje. Čim spomenete "kupanje i krevet", djeca odmah postanu gladna ili žedna, moraju piškiti ili poželjeti svim svojim plišancima u sobi laku noć.

Odlazak na spavanje svaku večer u isto vrijeme može biti prava borba između roditelja i djeteta. Rijetko koji roditelj uspije ušuškati dijete u krevet na vrijeme, i to bez prethodnog moljakanja, plača i protestiranja. Čim spomenete "kupanje i krevet", djeca odmah postanu gladna ili žedna, moraju piškiti ili poželjeti svim svojim plišancima u sobi laku noć.

Takve svakodnevne izlike i odugovlačenja prisiljavaju roditelje da razviju neobične taktike i daju razna obećanja, a sve s ciljem da što "bezbolnije" natjeraju dijete u krevet. No takvi su pokušaji najčešće bezuspješni i većina roditelja, unatoč silnom trudu, opet završi s "pregovaranjem" u kasne sate.

 Međutim, djeci treba puno više sna nego odraslima, a ostajanje budnim do kasnih večernjih sati uzima im danak tijekom dana. Zbog toga ponekad zaspu u nesvakidašnjim pozama i na nepredvidljivim mjestima, a roditeljima ne preostaje ništa doli nasmijati se i "okinuti" fotku za uspomenu. 

I dok navečer dijete ne bi zaspalo ni da ga molite na koljenima, čini se da, kada umor učini svoje, može zaspati baš bilo gdje... Kako to izgleda kada umor neočekivano svlada mališane, pogledajte na fotografijama. 

Možda te zanima... Majka duhovitim ilustracijama pokazala kako zapravo trudnoća izgleda Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.