Vrtić 13. rujna 2021.

Nastavak animirane komedije Mali šef - obiteljski posao stiže u kina!

Foto: Film Mali šef-obiteljski posao
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Film u sinkroniziranoj verziji stiže u kina 16.09.2021.

U nastavku DreamWorks-ove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim (originalni glas daje James Marsden) i njegov mlađi brat Ted (originalni glas daje Alec Baldwin) – odrasli su i udaljili se jedan od drugoga. Tim je sada oženjen i otac. Smirio se i postao prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim pristupom I can – do stavom koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao.

Tim i njegova žena, Carol (originalni glas daje Eva Longoria) koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom (originalni glas daje Ariana Greenblatt), i pre slatkom bebom Tinom (originalni glas daje Amy Sedaris). Tabitha , koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje.

 | Author: Film Mali šef-obiteljski posao Foto: Film Mali šef-obiteljski posao

Kada Tina otkriva da je u biti tajni agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwin Armstronga (originalni glas daje Jeff Goldbum), obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način, te ponovo shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

Lisa Kudrow i Jimmy Kimmel se vraćaju svojim ulogama roditelja Tima i Teda. Držeći se uspješne formule prvog nastavka, koji je u svijetu zaradio više od 500 milijuna dolara, redatelj Malog šefa: Obiteljski posao je Tom McGrath a producent Jeff Hermann.

 | Author: Film Mali šef-obiteljski posao Foto: Film Mali šef-obiteljski posao

Film u SINKRONIZIRANOJ verziji stiže u kina 16.09.2021.

ŽANR: animirana komedija

ULOGE: Alec Baldwin, Jeff Goldblum, Ariana Greenblatt, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Eva Longoria, James Marsden, Amy Sedaris

REŽIJA: Tom McGrath

SCENARIJ: Michael McCullers

PRODUCENT: Jeff Hermann

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.