Vrtić 10. svibnja 2024.

Mini Baby Lasagna rasturio vrtićku pozornicu! Video komentirao čak i Marko!

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Baby Lasagna jednostavno je ujedinio Hrvatsku, ali i – generacije. Od bakica do vrtićaraca, svi ga vole! A ovaj ga je mališan toliko dobro utjelovio da to moraš vidjeti!

Ne znamo za vas, ali u missMAMA redakciji vlada totalna Baby Lasagna groznica! Marko nas je osvojio već od samog početka i iz dana u dan oduševljenje njegovim likom i djelom samo raste, pa se tako s velikim uzbuđenjem očekuje subota i nastup u finalu, bez obzira na rezultate na kraju. On je naš pobjednik i rasturit će tu pozornicu!

Možda te zanima... Želimo novu slikovnicu Baby Lasagne! Njegov mačak Stipe priča o velikom prijateljstvu Vrtić

A mi smo, u međuvremenu, naletjeli na jednu mini verziju Baby Lasagne, koji je i prije subote rasturio pozornicu – u svojoj vrtićkoj grupi. Na Instagram profilu @volimhrvatsku objavljen je video, koji smo zatim slijedili do profila na kojem je u originalu objavljen, a radi se o obrtu za čuvanje djece u Splitu @obrtzacuvanjedjece_tuttifrutti.

Iz komentara smo doznali da se radi o malenom koji se zove Rio i ima tek 2,5 godine. No, njegova je izvedba pjesme Rim Tim Tagi Dim, koja je trenutno uvjerljivo najpopularnija pjesma u Hrvatskoj, toliko je sjajna da je oduševila mnoge koji su komentirali i lajkali video. No, među svim oduševljenim komentarima jedan je najvažniji…

„Najveća konkurencija“, napisao je među komentarima i sam Baby Lasagna, te dodao cijeli niz oduševljenih emojija!

I zbog tog ga, ako je moguće, volimo još više – zato što usred sve strke, obaveza, bez previše prilika za odmor, Marko nađe vremena odgovoriti na jedan ovakav video. Jer maleni je Rio to zaslužio, a tko zna, možda jednog dana i njega budemo gledali na nekoj od pozornica. Jer kako sad stvari stoje, on ima sve – pokrete, mimiku, zanos…

There's no going back! Baby Lasagna nas je sve zarazio!

Možda te zanima... Ovo je preslatko! Pogledajte kako je maleni Mark otplesao "Rim Tim Tagi Dim" Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.