Vrtić Igre za djecu 09. lipnja 2014.

Uz ove slatke navijače Hrvatska sigurno pobjeđuje!

navijači
Foto: Screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Hrvatska do Brazila uz naš glas, mali navijači su uz vas! Baby Center i Klokanica odabrali su male nogometne fanove koji su pred Hoykinim fotoaparatom navijali kao veliki. Donosimo vam videoprilog sa snimanja kampanje

 

Baby Center i Klokanica odabrali su 11 malih vatrenih navijača koji su postali pravim zvijezdama reklamne kampanje Baby Centra. Podsjećamo, roditelji su prijavljivali svoju djecu putem nagradnog natječaja na snimanje, a 11 najsretniih je postalo zvijezdama reklamne kampanje Baby Centra. Mališani su, obučeni u navijačku kolekciju Baby Centra,  bez imalo treme pozirali pred Hoykinim fotoaparatom, a tijekom cijelog snimanja bodrili su ih njihovi roditelji. 

"Bilo je super, ona se zabavila, puno se igrala s dječicom. Bila je zadovoljna. Nije bilo neke prevelike treme", rekla nam je Marina Mandić, majka male Lise koja je sudjelovala u snimanju navijačke kampanje.

Da nije bilo treme potvrdio nam je i fotograf Damir Hoyka koji je istaknuo kako prilikom rada s djecom rezultati mogu biti puno bolji od onoga što si uopće možemo zamisliti. "Svako snimanje ima svoje izazove. Neke stvari su teže s odraslima, neke stvari su teže s djecom, ali jednako tako ima i onih stvari koje se kod djece mogu lakše dobiti, a to je ta spontanost", objasnio je Hoyka, dodajući kako je naviknut na dječje okruženje jer je otac dvije 18-mjesečne kćeri.

Snimljene fotografije dio su aktualne reklamne kampanje Baby Centra koji se, potaknut duhom nogometnog ludila, potrudio da i najmlađi navijači prvenstvo dočekaju spremni. Marijana Uradin Jagić, voditeljica marketinga Baby Centra objasnila je kako navijačka kolekcija obuhvaća bodije, komplete majica i hlača i marame za male vatrene nogometne fanove, a u kampanji su se vodili time da u nju uključe one koji bi kolekciju trebali i nositi. Sva odjeća je 100% pamučna, a dostupna je u veličinama od 62 do 128. Čitavu ponudu provjerite na linku. Neka i vaši mališani spremno dočekaju navijačku sezonu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.