Vrtić Igre za djecu 27. ožujka 2016.

Uskrsni ponedjeljak uz zečeve i veselo životinjsko društvo

zoo
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca će po Vrtu tražiti pisanice, a za pronađene kući ponijeti darove. Najmlađi će posjetitelji svoju spretnost moći provjeriti na zečjem poligonu skakutanjem

Na Uskrsni ponedjeljak, 28. ožujka, u Zoološkom će se vrtu grada Zagreba održati prigodni program nadahnut uskrsnim zecom. U sklopu programa "Zekanje u Zoo vrtu" posjetitelji će od 11 do 17 sati moći sudjelovati u raznovrsnim edukativnim radionicama i igrama. Među ostalim, djeca će po Vrtu moći tražiti pisanice, a za pronađene kući ponijeti darove.

Radit će se poslastice za životinje

Zaljubljenici u gastronomiju svoju će strast moći iskazati u izradi poslastica za životinje. Medvjedima, gibonima, kapucinima, lavovima i drugim stanarima Zoološkog vrta te će poslastice biti posluživane od 13 sati i 30 minuta. Kroz edukativne radionice posjetitelji će moći naučiti razlikovati kuniće i zečeve te pitome i divlje zečeve

Čajanka sa zecom iz Alise u zemlji čudesa

Zainteresirani će moći zakoračiti i u književnost te filmsku umjetnost te doznati tko su najpoznatiji zečevi iz mašte slavnih pisaca, animatora, scenarista i redatelja. Bit će to i jedinstvena prilika djeci za sudjelovanje u Čajanki sa zecom čiji je domaćin svima poznati zec iz Alise u zemlji čudesa.

Zečji poligon i uši od papira

Najmlađi će posjetitelji svoju spretnost moći provjeriti na zečjem poligonu. Tamo ih očekuju prepreke koje svaki zeko koji drži do sebe, mora znati prijeći. Važno je samo da se do cilja dođe na zečji način – skakutanjem. Na likovnoj radionici mališani će uz pomoć edukatora izrađivati uši od papira po uzoru na njihova omiljenog zeca.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.