Vrtić Igre za djecu 17. ožujka 2017.

Proslavite s mališanima Svjetski dan lutkarstva

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povodom Svjetskog dana lutkarstva, povedite djecu u Zagrebačko kazalište lutaka i uživajte u besplatnoj predstavi 'Crvenkapica'

Hrvatski centar UNIMA  i Hrvatski centar Assitej  ove će godine zajedno proslaviti Svjetski dan kazališta za djecu i mlade (20.3.) i Svjetski dan lutkarstva (21.3.). Program sufinancira Grad Zagreb i održava se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića. ZKL ove godine tom prigodom izvodi predstavu Crvenkapica, za koju besplatne ulaznice građani mogu podići na blagajni kazališta, a nakon predstave ZKL će biti domaćin Svečane sjednice HC UNIMA-e.

 | Author: Promo Foto: Promo

U mnogim gradovima diljem Hrvatske igrat će se predstave za djecu uz koje će se čitati poruke ASSITEJ-a i UNIMA- e. Autorica ovogodišnje poruke je Nancy Lohman Staub,  potpredsjednica Unime i jedna od urednica svjetske enciklopedije lutkarstva, dok je hrvatsku poruku sastavio Himzo Nuhanović, ugledni producent,dramaturg i redatelj, dobitnik niza priznanja na području kazališta.

Program povodom Svjetskog dana lutkarstva, 21. ožujka:

  • 11,00 – Prezentacija nacionalne kandidature za Assitej Artistic Gathering 2019.
  • 18,00 - predstava Crvenkapica Zagrebačkog kazališta lutaka
  • 19,30 - Svečana sjednica HC UNIMA-e i domjenak

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.