Vrtić Igre za djecu 06. svibnja 2022.

Loši momci: Animirani film koji će uz mnoštvo zabavnih scena zabaviti i nasmijati roditelje i djecu

Foto: Promo ; Loši momci
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

U kina je stigao animirani film “Loši momci” koji je snimljen po istoimenoj seriji popularnih dječjih knjiga autora Aarona Blabeya. Inače, knjige su objavljene u 41 zemlji svijeta i na listi bestselera New York Timesa nalaze se više od 100 tjedana.

Glavni junaci ovog filma su Gospodin Vuk, Pirana, Zmija i Morski Pas. Životinje koje imaju zloglasnu reputaciju, koje izazivaju strah kod ljudi i vrlo često ih se doživljava kao oličenje zla. Baš kao i knjige, i film se na zabavan način bavi predrasudama koje imamo o drugima, o onima koji drukčije izgledaju, koji se ponašaju drugačije od nas, te kako vidimo sebe.

Osim toga, tema koja se provlači kroz cijeli film je dobrota i zašto je važno činiti dobro. Kroz ovaj zabavni animirani uradak djeci se na njima interesantan način priča o razumijevanju tuđih potreba i osjećaja, te zašto je važno ne misliti samo na sebe, već voditi računa o drugima i kako svojim ponašanjem utječemo na ljude oko nas. Ovaj film je odličan primjer kako medijski sadržaj može pomoći djeci u boljem razumijevanju poprilično kompliciranih međuljudskih odnosa, načina kako funkcioniraju pravila, te što se događa kada se prekrše. Film je za cijelu obitelj i uz mnoštvo zabavnih i simpatičnih scena zabavit će i nasmijati roditelje i djecu. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 6+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Glavne likove natjeravaju policajci. Zmija pojede zamorce. Morski pas pojede Piranu. Zamorca pogazi kamion.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode..

Tempo: Tempo je primjereniji za djecu od 6 godina i stariju.

Možda te zanima... Kada je pravo vrijeme za prvi odlazak u kino? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.