Vrtić Igre za djecu 11. studenoga 2016.

Ideja za vikend u gradu: Povedite najmlađe u kazalište

Teatar Poco Loco
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zagrebačka Scena Ribica i ovaj vikend nudi kazališne predstave za najmlađe. Teatar Poco Loco ispričat će bajku 'Dugonja, Trbonja i Vidonja', a K. Tarle i M. Dolenc predstavljaju autorski projekt 'Iš'o Viljo u dućan'

VIljo, mali junak predstave "Iš`o Viljo u dućan", dražestan je psić s kojim se svako dijete lako može poistovjetiti. Priča tematizira više nego običnu svakodnevicu koja je međutim, samim time što se sve događa po prvi puta, malim ljudima ravna fantastici: kako potpuno sam obaviti neki zadatak, kako sretno stići na drugu stranu ulice, kako svladati malu putanju oko kuće i pritom se ne izgubiti, a možda usput nekome i pomoći. 

Viljo u dućan | Author: Promo Foto: Promo

Predstava će igrati u subotu, 12. studenog, u 11 sati. Autorski projekt K. Tarle i M. Dolenc želi postići maksimalnu komunikaciju s djecom, poticati slobodan dijalog, zajedničko izražavanje zvukovima i ritmiziranim brojalicama. Cijena ulaznice je 25 kuna.

U nedjelju, 13. studenog, Teatar Poco Loco odigrat će predstavu "Dugonja, Trbonja i Vidonja" iz ciklusa "Priča mi se priča" - teatralizirano pripovijedanje bajki. "Priča mi se priča" jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja. Cijena ulaznica je 15 kuna.

Rezervacije i informacije moguće su na broj 01/4814-719 ili na maja.vrbanic@cmr.hr; info@cmr.hr.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.