Vrtić Igre za djecu 13. svibnja 2016.

Idealna zabava za vikend: subotnje matineje za djecu

kino
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povedite djecu u pametno kino na subotnje matineje za djecu u kinu Tuškanac. Ove subote očekuje vas Jona Jona pingvin i kreativna radionica

Ove subote u tuškanačkom kinu za našu najmlađu publiku na velikom platnu očekuje vas japanski animirani film Jona Jona pingvin, a nakon projekcije, nova kreativna radionica slikanja, modeliranja, bojanja… kao i uvijek uz brižnu asistenciju kreativnih „teta“. 

Radionica traje 60 minuta i namijenjena je djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi, a roditeljska je pratnja obvezatna.

Subota, 14. svibnja

11:00 Jona Jona pingvin (Yonayona pengin, Japan, 2009.); r: Rintaro

animirani, digitalno, boja, 87 min, sinkronizirano, 4+

Coco je usamljena djevojčica koja šeta ulicama grada. Njen tata više nije pored nje, ali joj je sašio kaput u kojem Coco sliči na pingvina. Coco bi voljela biti pingvin, zato stalno nosi taj kaput. Druga djeca je ne razumiju i često joj se smiju. Lutajući ulicama jedne večeri, ova usamljena djevojčica sreće zanimljive prijatelje s kojima će stići do magične zemlje u kojoj žive goblini. Goblini vjeruju da će se jednog dana pojaviti pingvin i spasiti ih od zlog Buka-Bua koji želi uništiti njihov grad.

Ulaznica 20 kuna.

Više obavijesti o programima na web stranici 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.