Vrtić Igre za djecu 09. prosinca 2014.

Dođite na našu božićnu glazbenu radionicu i klizanje!

radionica
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na kreativno-glazbenoj radionici 21.12. u Arena Centru djeca će sama napraviti svoje instrumente te uvježbati originalnu afro verziju poznatih Zvončića, a zabava počinje na klizalištu 'Ledena bajka'. Prijavite se za besplatno sudjelovanje!

Zamislite jednu živu afričku proslavu Božića! Dio tog iskustva vaše dijete može doživjeti na kreativno-glazbenoj radionici u organizaciji Klokanice, u nedjelju 21. prosinca od 16.30 do 17.30 sati na 2. katu zagrebačkog Arena Centra, gdje se tijekom cijelog mjeseca održava posebna dječja predstava 'Kako je vilenjak spasio Božić'. 

Radionica je prvenstveno namijenjena djeci od 3 do 12 godina i za sudjelovanje se potrebno prijaviti, a za 20 sudionika imamo i dodatnu nagradu: ulaznicu za klizalište 'Ledena bajka' koje se nalazi ispred Arena Centra te najam klizaljki, koje su dostupne u veličinama od 26 do 46. Da biste prijavili svoje dijete, trebate biti registrirani član Klokanice i u prijavnicu upisatio svoje korisničko ime, pa ako još niste, registrirajte se! 

Prijave traju do utorka 16. prosinca i svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju putem maila. 

Što ćemo raditi na radionici?

Na predbožićnoj glazbenoj radionici djeca će upoznati različite afričke udaraljke, izraditi i ukrasiti vlastite božićne zvečke i na koncu stvoriti sasvim novu božićnu pjesmu: afro zvončiće! Aktivnim sudjelovanjem u sviranju i stvaranju, zajedno ćemo osvijestiti ritam kao osnovu svakog pokreta i glazbe, a afričkim ritmovima zagrijat ćemo zagrebačku zimu.  Koristeći tradicijske udaraljke nama dalekog kontinenta dat ćemo sasvim nov zvuk pjesmi koju svi tako dobro znamo. I zajedno plesati, pjevati i svirati!

afro zvončići | Author: missMAMA Foto: missMAMA

Voditeljica radionice je glazbena pedagoginja i zaljubljenica u afričke udaraljke i ritmove Ivana Đula, koja već 12 godina radi s djecom u sklopu raznih škola, studija, udruga, kulturnih centara, festivala, vrtića i kazališta, a ove je jeseni pokrenula i udrugu ARTAREA /art’erija/ namijenjenu edukaciji djece u području izvedbenih umjetnosti. Prvi projekti art’erije su Klavirska početnica, namijenjena djeci od 4 godine naviše, ciklus mjesečnih radionica Od priče do predstave, Kreativni uvod u glazbu (u suradnji s udrugom Zvučni planet) te radionice stvaranja glazbe na računalu, namijenjene starijim osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima i svima koji žele učiti i stvarati. Opise programa i više o art’eriji možete pročitati na stranici: www.facebook.com/arterija.area

Klizalište Ledena bajka by Žuti mačak

Pozivamo vas u nedjelju 21.12. u 15.30 sati na klizalište 'Ledena bajka' by Žuti mačak, gdje će s vama klizati gospodin kojeg ne trebamo posebno predstavljati, ima veliki trbuh, star je nekoliko stoljeća, putuje iz daleke Laponije i mora posjetiti svu djecu. Djed Božićnjak klizat će s vama i podijeliti vam simbolične poklončiće.

klizalište | Author: Promo Foto: Promo

Klizalište je otvoreno sve do kraja veljače, svaki dan od 10-22 sata, a petkom i subotom do 24 sata, kada se možete zabavljati uz disco na ledu. Osim programa za djecu svake nedjelje od 16 do 17 sati, na klizalištu možete upisati školu klizanja, kao i školu umjetničkog klizanja te hokeja na ledu. U suradnji s igraonicom Kupid i Doris Pinčić organiziraju se najluđi rođendani na ledu. Ne propusite biti dio ove čarolije koja će svakako doprinijeti da se u našem gradu osjeti pravi blagdanski ugođaj.

Prijavnicu ispunite ovdje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.