Vrtić 27. studenoga 2023.

Divlje patke za Božić donose toplu obiteljsku priču

Foto: PR
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon dobro poznatih blockbustera Malci (Minions, 2015.), Kako je Gru ukrao Mjesec (Despicable Me, 2010.), Pjevajte s nama (Sing, 2016.) i Tajni život ljubimaca (The Secret Life of Pets, 2016.), Illumination Entertainment najavljuje novi, vizualno atraktivan animirani film Patke selice (Migration). Unatoč već poznatom konceptu obitelji koja se odlučuje istražiti svijet, nema sumnje da će ovaj CGI film oduševiti toplom pričom, humorom i, dakako, vizualnim efektima.

Iako je riječ o već dobro poznatom konceptu koji smo imali prilike vidjeti u Potrazi za Nemom (Finding Nemo, 2003.) ili Croodsima (2013.), a koji prati obitelj koja želi istražiti svijet unatoč (pre)zaštitnički nastrojenom jednom članu, obično ocu, nema sumnje da će ovaj CGI film oduševiti toplom pričom, humorom i, dakako, vizualnim efektima. Jasno je to već iz trailera, a treba napomenuti da simpatičnim patkama glasove posuđuju dobro poznati glumci.

 | Author: PR Foto: PR

No, krenimo redom i recimo da je film, prema scenariju Mikea Whitea, režirao Benjamin Renner, a u njemu upoznajemo pačju obitelj Mallard koja živi mirnim životom u jednom ribnjaku u Novoj Engleskoj. I dok je tata Mack zadovoljan takvim načinom života, mama Pam otvorena je za anavanture i želi svojoj djeci – sinu tinejdžeru Daxu i kćerkici Gwen – pokazati svijet. Njezina težnja posebno dolazi do izražaja nakon što obitelj pataka selica sleti na njihovo jezerce i podijeli s njima uzbudljivim pričama. Nakon toga pak napokon nagovori Macka da krenu na obiteljsko putovanje, preko New Yorka, do tropske Jamajke.

 | Author: PR Foto: PR

Dakako, njihovi dobro zamišljeni planovi brzo se izjalove te oni stječu nova iskustva, šire svoje vidike, upoznaju nove prijatelje i pritom uče o jedno o drugome (i sebi samima) više nego što su uopće mogli zamisliti. Glasove novim omiljeniim likovima posudili su: Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Ruben Carović, Luna Baučić, Ana Begić Tahiri, Ivan Šarić, Ervin Baučić, Ivana Bakarić i Dražen Bratulić, Dora Jakobović, Kristina Habuš, Lana Blaće, Dino Antonić i Boris Barberić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.