Vrtić Dijete u vrtiću 06. listopada 2017.

Zabavno učenje engleskog jezika za djecu Helen Doron u novom prostoru u Splitu

1/4
Foto: Helen Doron
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Upisi za preostala slobodna mjesta traju do kraja listopada, zato požurite i osigurajte svojoj djeci učenje engleskog jezika na prirodan i zabavan način uz Helen Doron metodu, gdje sva djeca od najranije životne dobi usvajaju engleski na isti način kao i hrvatski jezik

Nakon četiri godine od otvorenja u Splitu Helen Doron škola je „narasla“ i preselila u veliki, lijepi prostor bogatiji za još više mjesta za nastavu, velikom čekaonicom i poticajnim okruženjem. Prostor se i dalje nalazi u Joker Centru, od sada na 3. katu samog shopping centra. Prostor je lako dostupan iz centra i izravno iz garaže, kako bi dolazak djeci i roditeljima bio što lakši i sigurniji.

 | Author: Helen Doron Foto: Helen Doron

Škola djeluje u novom prostoru od početka ove školske godine, a svojim je postojećim i novim polaznicima priredila svečano otvorenje uz prigodni program na kojem su se djeca i roditelji veselili uz mađioničarske trikove.

Upisi za preostala slobodna mjesta traju do kraja listopada, zato požurite i osigurajte svojoj djeci učenje engleskog jezika na prirodan i zabavan način uz Helen Doron metodu, gdje sva djeca od najranije životne dobi usvajaju engleski na isti način kao i hrvatski jezik.

 | Author: Helen Doron Foto: Helen Doron

Prijave na split@helendoron.com, mobitel 091-313-3553 ili preko Facebook stranice Helen Doron English Split. See you!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.