Vrtić Dijete u vrtiću 08. svibnja 2019.

JUB odabrao 50 vrtića kojima će donirati boje za uređenje

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dragi roditelji, bake, djedovi, tete, JUB je među 1620 pristiglih prijava odabrao 50 dječjih vrtića kojima će donirati JUPOL boje

Koliko god da je prošlo godina od vremena kad si išla u vrtić, znamo da iz toga razdoblja čuvaš divne uspomene. U istim tim vrtićima nove su generacije djece koja stvaraju svoje vlastite uspomene. Vrtićima trebaju igračke, zabava, veliki parkići, fini i zdravi obroci, vrijeme za odmaranje i najvažnije - vrijeme za prijatelje. Unutar tih zidova svaki dan se događa čarolija! Kako bi se pobrinuli za sve čarolije, JUB povodom 50 godišnjice donira boje za 50 dječjih vrtića na cijelom području Republike Hrvatske.

Pokrenuo je veliku akciju u kojoj se tražilo od roditelja da predlože dječje vrtiće za koje smatraju da im je nužna obnova JUPOL bojama. Jedino što je trebalo napraviti je ispuniti prijavu i napisati zašto baš tvoj vrtić zaslužuje JUPOL boje

Među 1620 pristiglih prijava, JUB je izabrao 50 vrtića na području cijele Republike Hrvatske, kojima će pokloniti JUPOL boje. Dobitnike će uskoro kontaktirati e-mailom.

Popis odabranih vrtića možete pronaći na službenoj stranici.

S obzirom na veliki broj prijava, svima onima koje ovaj put nismo izabrali, poručujemo da nas prate na Facebook kanalu JUBHrvatska. Slične projekte ćemo opet organizirati, poručuje JUB.

Živjeli vrtići! Hvala svima!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.