Trudnoća Trudnica 22. listopada 2018.

U svom dm-u preuzmi pakete za trudnice i bebe

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

dm je pripremio pakete s brojnim pogodnostima i poklonima koji će ti olakšati iščekivanje i prve mjesece s tvojom bebom

Očekuješ prinovu ili je tvoja obitelj odnedavno postala bogatija za malog, ali glasnog člana? Za sve trudnice i bebe rođene od 1.4.2018. dm je pripremio pakete s brojnim pogodnostima i poklonima koji će ti olakšati iščekivanje i prve mjesece s tvojom bebom.

Ako si nestrpljiva i ne možeš čekati prvi sljedeći odlazak do dm-a da bi saznala što te čeka u paketu, ne brini, znamo sve detalje!

 | Author: promo Foto: promo

Paket za trudnice sastoji se od praktične torbe i držača za torbu, savjetnika koji će ti pomoći da se snađeš u novoj ulozi ili će te podsjetiti na sve ono što znaš da te čeka. Na poklon ćeš dobiti i Moj prvi dnevnik Biobaza kako bi lakše pratila i zapamtila najvažnije trenutke. U paketu za trudnice moći ćeš otkriti i proizvode kao što je Biobaza krema protiv strija, ali i brojne druge te ćeš uz uštede koje će ti osigurati knjižica s pogodnostima, lakše uživati u iščekivanju.

 | Author: promo Foto: promo

Paket za bebe krije dva praktična i korisna savjetnika. Jedan je prilagođen bebama do šest mjeseci, a drugi bebama od 7 do 12 mjeseci. Uz besplatne pelene Pampers Premium Care S1 2-5 kg, 22 kom. i vlažne maramice Pampers Sensitive Newborn 54 kom. u paketu te čekaju i naljepnica za auto te knjižica s kuponima za višestruke bodove uz koje ćeš pri kupovini potrebnih proizvoda brže prikupiti bodove na dm active beauty kartici.

Sve što je potrebno, jest da se obratiš djelatnici i djelatniku dm-a koji će ti, uz predočenje dm active beauty kartice, predati paket.
Uz pomoć i podršku dm-a prepusti se iščekivanju i novoj ulozi koja te očekuje te se, uz još više samopouzdanja i manje brige, posveti novom članu svoje obitelji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.