Trudnoća Trudnica 22. ožujka 2018.

Recite zbogom gljivičnim infekcijama

wc, kupaona
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovaj vrhunski švicarski preparat proizveden je po najvišim i strogim svjetskim zdravstvenim standardima tako da se GYNOFIT smije koristiti i tijekom trudnoće i tijekom dojenja

Gotovo tri četvrtine žena najmanje jednom u životu proživljava neugodne simptome gljivičnih ili bakterijskih infekcija intimnog područja. Učestali svrbež, iritantno peckanje i bolno oticanje glavni su znakovi tih infekcija čiji je uzročnik u većini slučajeva gljivica Candida

No od sada žene same mogu na vrlo elegantan i iznimno učinkovit način vratiti zdravlje intimnog područja jer je odnedavno u hrvatskim ljekarnama dostupan Gynofit – potpuno prirodan i vodeći europski preparat za rješavanje gljivičnih i bakterijskih infekcija, ali i vaginalne suhoće od koje pati svaka druga žena u menopauzi.

Gynofit je proizveden u švicarskoj u suradnji s ginekolozima, a u vrh europskog tržišta probio se svojom klinički dokazanom učinkovitošću – infekcije se potpuno povlače u roku od 6 dana kod više 90 posto žena.

 | Author: Terra Lab Foto: Terra Lab

GYNOFIT vaginalni gel je proizvod na bazi mliječne kiseline i iznimno je učinkovit u slučajevima infekcija, te stvara i obnavlja zdravu vaginalnu floru, a GYNOFIT hidratantni gel djelotvorno održava optimalnu vlažnost intimnog područja. Ovaj preparat na bazi mliječne kiseline jedinstveni je spoj tri ključna faktora koja su najvažnija za svaku ženu – učinkovitosti, sigurnosti i lakoće primjene.

Gynofit je potpuno siguran za primjenu tijekom trudnoće i dojenja, a svaki jednokratni aplikator posebno je pakiran što ga čini higijenski sigurnim i praktičnim bez obzira gdje se nalazite.

Korištenje antibiotika, pad imuniteta, trudnoća, stres – sve su to mogući uzročnici infekcija intimnih područja. Zahvaljujući Gynofitu žene se sada tih neugodnih simptoma mogu riješiti bez recepta - na nježan, elegantan i djelotvoran način.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.