Trudnoća Trudnica 30. siječnja 2020.

Anna Kournikova i Enrique Iglesias čekaju treću bebu

Foto: Anthony Harvey/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Par je držao u tajnosti i prvu trudnoću iz koje su se rodili blizanci, a strani mediji pišu da je Anna trudna je s trećim djetetom

Bivša tenisačica Anna Kournikova - koja ima dvogodišnje blizance, Lucy i Nicholas, s dugogodišnjim partnerom Enriqueom Iglesiasom - u narednim mjesecima će dočekati svoje treće dijete. 

Par još nije komentirao ni potvrdio sretnu vijest, ali sa slike koje je dobio španjolski časopis Hola! jasno se vidi kako Anna ima poveći trbuh.  Čuvanje trudnoće u tajnosti i daleko od očiju javnosti za ovaj par nije nikakva novost, s obzirom na to da su vijesti kako čekaju blizance, sada dvogodišnje Lucy i Nicholasa, tajili sve do trenutka nakon što su se rodili 2017. Par je u vezi već 18 godina.

Možda te zanima... 'Naša sunca': Pjevač i tenisačica podijelili fotografije blizanaca Roditelji

Pjevač je ranije priznao je da se nada da je "cool" tata, ali osjećao je da je razvio novi osjećaj odgovornosti otkako je dobio blizance. Rekao je: ''To je jedan od najboljih osjećaja na svijetu. [Odgovorni sam]. Vozim sporije..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Please, no more kisses 🥺😢😭

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Par je navodno započeo vezu 2001. godine nakon što su se upoznali na setu njegovog glazbenog spota Escape.

Enrique je svoj osobni život - uključujući i njegovu vezu s Anom - dugi niz godina skrivao od očiju javnosti, a na Instagramu rijetko dijeli fotografije sa svojom djecom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

"Svaka veza prolazi kroz bolje i kroz lošije periode. Teško mi je vjerovati da postoji savršena veza, mislim da takvo što ne postoji. Anna je sjajna djevojka. Razumije me, zna tko sam ja i spremna je žrtvovati svoje vrijeme da bi ja mogao raditi na glazbi. To je ogromna žrtva i zbog toga je neizmjerno poštujem", rekao je Iglesias u jednoj od rijetkih izjava o svojoj partnerici i njihovoj vezi.

"Bili mi zajedno ili ne, Anna bi bila idealna majka. Siguran sam u to", rekao je jednom.

Možda te zanima... Pokazala trbuščić: Blake i Ryan očekuju treću bebu! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.