Trudnoća 03. listopada 2023.

Sjajne ilustracije prikazuju čarobni put od trudnoće do rođenja djeteta

Foto: www.instagram.com/amandaoleander/ ; Sjajne ilustracije prikazuju sve izazovne, ali i lijepe trenutke trudnoće
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sjajne ilustracije prikazuju najljepše trenutke trudnoće i majčinstva

Trudnoća je zasigurno jedno od najuzbudljivijih i najposebnijih iskustava u životu žene. Mama Amanda Oleander  iz Los Angelesa inspiraciju za briljantne ilustracije, koje svakodnevno dijeli na svom Instagramu, pronašla je u tom posebnom životnom razdoblju. Trudnoća je, kako kaže, prepuna iznenađenja, veselja, nježnosti i potpuno novih emocija i kao takva je neiscrpan izvor umjetničke inspiracije.  "Ispunjena sam zahvalnošću za svoje tijelo i ono što može stvoriti. Suprug i ja beskrajno uživamo u ovom putovanju", napisala je Amanda. Neke od njezinih ilustracija možeš pogledati u nastavku, sigurni smo da ćeš se moći poistovjetiti s mnogima od njih. 

 

Pogledaj i ove sjajne ilustracije: 

Možda te zanima... Ilustracijama želi osnažiti majke i pokazati im da nisu same: 'Želim nasmijati žene kad plaču' Roditelji Možda te zanima... Iza zatvorenih vrata: Ilustratorica savršeno opisuje život parova Roditelji Možda te zanima... Očekivanja vs. stvarnost: Mamine ilustracije roditeljstva nasmijat će te do suza Roditelji

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.