Trudnoća Trudnica 16. ožujka 2020.

Domaća voditeljica čeka drugo dijete: 'A sad - trudnička samoizolacija!'

Foto: Instagram/marijanabatinic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također', napisala je

"Nije o koroni, kunem se!", započela je jučerašnju objavu na Instagramu poznata domaća voditelja Marijana Batinić kojom je otkrila sretnu vijest. Naime, trudna je i očekuje drugo dijete!

"Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto. Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala... Cijeli ovaj maratonski uvod samo je uvertira za nešto važno što vam želim reći.

U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija!", napisala je uz preslatku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Sigurni smo da se prinovi veseli i Marijanina kćerkica Ena koja je prije mjesec dana proslavila peti rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

02.02.2020. Pet godina... 😲 Proletjelo u tren. Kao da si jučer prvi put otvorila te znatiželjne okice... 👼 Jučer smo proslavili ne samo dan kad si se ti rodila, a mi postali novi ljudi, nego smo obilježili i pet najljepših godina koje si nam donijela, nesvjesna što si sve pokrenula, koliko ljubavi i smijeha nam poklonila i čemu sve nas naučila. Po putu si puno toga i razbila, prošarala nam kosu sijedima, popalila sve alarme, donijela besane noći daleko od klubova i aftera 😉, uzurpirala zvučnike novim muzičkim žanrovima... Nisam mogla ni zamisliti sto ćeš donijeti sa sobom, ali kad si stigla, znali smo da smo samo tebe čekali da stisneš START životu i da krene naš roadtrip bez GPS-a i putokaza... ❤️ Draga naša nježna, topla, mazna i divlja djevojčice, baš takvu smo te čekali. 💫 Sretan ti rođendan, ljubavi najveća, da si nam uvijek svoja, iskreno nasmijana, zadovoljna sobom i nikad usamljena. Želimo ti da sačuvaš to prekrasno, zdravo dijete u sebi i da nikome ne dopustiš da ti lomi tu energiju kojom zračiš i zbog koje si tako posebna. (Sve smo ti ovo rekli i uživo, ali nisi se baš raspekmezila od naše patetike, pa neka ostane zabilježeno, Instagram ce pamtiti ako ti zaboraviš.) 😉 Samo... Gdje trčiš? 😔 Kud si pojurila? Stani malo! Divno nam je s tobom. Mi smo baš tu gdje smo htjeli stići, nama se nigdje ne žuri... 👨‍👩‍👧 Vole te mama i tata! ❤

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Možda te zanima... 3 razloga zbog kojih je puno lakše imati drugo dijete Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.