Trudnoća Planiranje trudnoće 15. listopada 2016.

Znanstvenici kažu da žene ovih crta lica žele više djece

lijepa žena
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prema istraživanjima, žene mekših i nježnijih crta lica žele veliku obitelj

Muškarci koji žele veliku obitelj trebali bi pronaći partnericu koja ima prćast nos, velike oči i pune usne. Naime, rezultati istraživanja koje je provedeno na Insitutu St. Andrews, pokazali su da žene s mekšim i nježnijim crtama lica žele više djece. U istraživanju je sudjelovalo 25 žena mlađe životne dobi, koje su rekle koliko djece žele i kada bi ih željele dobiti. Žene su odgovarale o broju željene djece, a njihove crte lica proučavala je doktorica Miriam Lou Smith te ih povezivala s odgovorima.

Sudionice ankete koje djeluju ženstvenije željele su čak četvero djece. Ipak, crte lica u odluci oko osnivanja obitelji sudjeluju u malom postotku u odnosu na neke druge faktore.

Utvrđeno je kako oblik lica u odluci oko osnivanja obitelji ima utjecaja u samo 20 posto slučajeva. Značajni faktori koji utječu na takvu odluku su i financijska sigurnost te karijera.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.