Trudnoća Planiranje trudnoće 21. kolovoza 2015.

Začinite svoj seksualni život

seks
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako trebate savjet kako poboljšati seksualni život u trudnoći i nakon rođenja djeteta ili želite začiniti seks kad radite na bebi, čitanje popularnih ljubavnih i erotskih romana može vas i vašeg partnera dovesti do željenog raspoloženja

Nakon rođenja djeteta često se promijeni i naš seksualni život. U prvim tjednima i mjesecima mnoge su mame toliko okupirane svojom bebom da im ne preostaje ni vremena ni energije za strastvene trenutke s partnerom, neke se zbog posljedica teškog poroda čak i boje prvog spolnog odnosa, dok neke žene, pogotovo ako im je u trudnoći seks bio zabranjen, jedva dočekaju trenutak za ovakvo izražavanje bliskosti.

Seks u trudnoći: zabranjen ili poželjan?

Vaša seksualna želja u velikoj mjeri može ovisiti i o ponašanju vašeg partnera. Ako vam se čini da je sve samo na vama, možda ćete biti toliko umorni da vam uopće neće biti do seksa s njim, ali ako osjetite da imate njegovu podršku i vidite koliko je dobar u ulozi oca, mogli biste otkriti da vam je više seksi nego ikad prije. Parovima koji rade na bebi spolni život lako može postati rutina i opterećenje i tako uzrokovati dodatni stres.

Požuda | Author: Promo Foto: Promo

Ako vam treba savjet kako poboljšati seksualni život u trudnoći i nakon poroda ili želite začiniti seks kad radite na bebi, čitanje popularnih ljubavnih i erotskih romana može vas dovesti do seksi raspoloženja.

Roman Prljava divna požuda autorice Kendall Ryan treći je naslov iz seksi serijala Filthy beautiful, a glavni lik Pace Drake voli seks i točno zna gdje ga dobiti, što reći i što učiniti. No kad je upoznao samohranu majku Kylie Sloan, ona ga je potpuno očarala i počeo je preispitivati svoje ponašanje i razuzdani životni stil.

Kendall Ryan je autorica mnogobrojnih ljubavnih romana, bestselera uvrštenih na popise New York Timesa i USA Todaya. Obožava čitati o opakim alfa junacima s nježnim srcem, a tu strast nastoji prenijeti u svoje knjige. Mrzi pranje rublja, uživa u kavi i kolačićima. Ima supruga i dvojicu malih sinova s kojima voli provoditi vrijeme u prirodi. 

Prljava divna požuda

Kendall Ryan

U trećem naslovu iz nedodoljivog serijala Filthy beautiful, autorica nam donosi opčinjavajuću priču o razuzdanom Paceu i samohranoj majci Kylie. Pace Drake voli seks. Točno zna gdje ga može dobiti, što mora reći i što učiniti, i nikada se nije ispričavao radi zadovoljavanja svojih potreba. No kad je upoznao samohranu majku Kylie Sloan, ona ga je potpuno očarala i on je počeo preispitivati svoje uobičajeno ponašanje. Naime, kod seksa u zahodu noćnog kluba nema nikakve potjere, nema misterija. Zbog Kyliene dubine i odlučnosti, pijane veze koje su mu ispunjavale vikende počele su djelovati prazno i plitko. Ona je čista suprotnost očajnim, potrebitim ženama na koje je bio navikao. Njoj ne treba nitko, a zbog toga se on još više želio pobrinuti za nju. Kylie je izgubila povjerenje u muškarce. Posljednji muškarac s kojim je bila "odigrao je ping-pong s njezinom maternicom" i ostavio je s djetetom. Sad je njezin mali sin jedini muškarac za kojeg ima vremena, iako joj seks i intimnost nedostaju više no što bi željela priznati. Otvoriti srce prema mladiću koji je najpoznatiji po seksu na brzaka i opuštenom životnom stilu vjerojatno je najgora ideja koju je ikad imala. No, Pace joj je želio dokazati da dobri muškarci još uvijek postoje, a zbog slatkog načina na koji se bavio njezinim sinom poželjela je provjeriti njegovu tvrdnju… no, može li stvarno povjerovati da su njegovi dani neobavezne zabave prošli? Roman "Prljava divna požuda", kao i ostale naslove iz serijala Filthy beautiful potražite u prodaji na svim kioscima i na mondo.hr. Cijena svake knjige je 39,90 kn

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.