Roditelji Sretna mama 23. veljače 2015.

'Suprug se više od mene bojao seksa nakon poroda'

par, seks, krevet
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Seks je jako smanjio, možda svega jednom do dva puta tjedno, ono reda radi, čak sam ja više inzistirala na njemu od supruga koji je imao strah da sam još uvijek osjetljiva i teško se mogao opustiti

U akciji Podijelite priču u veljači, mjesecu ljubavi, tema je seksualni život nakon rođenja djeteta. Mama Martina podijelila je svoju priču o tome kako joj se promijenio seksualni život nakon poroda.

Kao i većina novopečenih majki, nakon poroda sam se osjećala malo nesigurna u svoj novi izgled radi viška kilograma, opuštenog trbuha, tog nekog "mama mirisa", koji je više čedan, nego li zavodljiv za suprotni spol.

Trebalo mi je vremena za snaći se u novonastaloj situaciji, prilagodba na novog člana, nove obveze, sam oporavak od poroda.
Seks je jako smanjio, možda svega jednom do dva puta tjedno, ono reda radi, čak sam ja više inzistirala na njemu od supruga koji je imao strah da sam još uvijek osjetljiva i teško se mogao opustiti.

Seks je bolji nego prije djeteta

Možda nekih godinu dana nakon poroda se to vratilo u normalu, znalo mi se desiti da sam uspavljujući bebu i sama zaspala, a suprug bi znao izvisiti što ga je još više vuklo meni.

Sad nakon djetetove treće godine mogu reći da sa suprugom funkcioniram bolje nego prije djeteta, otkrili smo jedno drugo, otvoreniji smo po tom pitanju, imamo zdrav odnos općenito i zadovoljni smo, mislim da je i to ključ seksualnog života.

Hvala Bogu, dijete nam spava cijelu noć u komadu, čak i kao beba je spavao više nego dovoljno tako da za sebe uvijek imamo vremena. Savjet svim mamama: nikad ne ignorirajte supruga, moje mišljenje je da je seks dva puta mjesečno ispod razine, bez obzira što nakon poroda sebi ne izgledamo primamljivo, muževima itekako jesmo.

seks, par Možda te zanima... Seks nakon rođenja djeteta bolji je nego prije! Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.