Trudnoća Liječenje neplodnosti 10. studenoga 2022.

Jennifer Aniston ogolila dušu i javno progovorila o svojoj borbi s neplodnošću: 'Više nemam što kriti'

Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jennifer Aniston progovorila je o poteškoćama s kojima se suočavala dok je pokušavala zatrudnjeti, uključujući medijsku pozornost, javna nagađanja o tome želi li djecu i neuspješne pokušaje in vitro oplodnje.

Jennifer Aniston u novom se intervjuu za časopis Allure ogolila i fizički i emocionalno. Glumica je za časopis pozirala u minijaturnom Chanel grudnjaku te pokazala svoju zavidnu figuru i poručila da "više nema što skrivati." U nikada iskrenijem intervjuu 53-godišnja glumica je javno progovorila o svojoj velikoj želji da postane majka te priznala da osjeća žaljenje što nije donijela odluku o zamrzavanju jajnih stanica dok je bila mlađa otkrivši da je probala sve kako bi dobila bitku s neplodnošću, uključujući prolazak kroz IVF i "pijenje kineskih čajeva".

''Pokušavala sam ostati trudna i to je za mene uistinu bio veliki izazov. Sve te godine i godine i godine špekulacija...Bilo je jako teško. Bila sam na IVF-u, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da ostanem trudna'', rekla je Jennifer Aniston te dodala kako žali što joj nitko nije savjetovao da u mlađim godinama zamrzne svoje jajne stanice. Danas je kaže svjesna da nikada neće imati dijete.

''Dala bi sve da mi je netko tada rekao: ''Zamrzni jajne stanice. Napravi si uslugu.' Jednostavno, u toj dobi ne razmišljaš o tome, stoga sam danas tu gdje jesam. Moj je brod otplovio.''

Kroz razgovor je priznala i kako je tijekom života bila previše fokusirana na svoju karijeru, ne zamarajući se time da bi možda trebala pronaći nekoga, imati djecu.

S gnušanjem je odbacila špekulacije da je njezin bivši suprug Brad Pitt zatražio razvod jer mu ona nije mogla roditi dijete, dodajući kako su konstantne glasine o njezinim vezama samo dodatno zakomplicirale bitku s neplodnošću.

'Rekli su da sam samo razmišljala o karijeri, pa Bože oprosti da je žena uspješna i da nema dijete. A razlog zašto me suprug ostavio, zašto smo okončali brak, bio je taj jer mu nisam htjela roditi dijete! Sve su to bile laži koje sam slušala, a ja danas nemam što više kriti!'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

A upravo o neplodnosti namjerava uskoro napisati knjigu, kako bi pomogla drugim ženama koje prolaze istu borbu. Kako je rekla, o tome do sada nije pričala jer je željela zaštititi sebe, ali i svoju priču.

'Provela sam tolike godine skrivajući svoju tajnu da odlazim na IVF. Bila sam zaštitnički nastrojena prema svemu jer sam imala osjećaj da tako malo stvari mogu zadržati za sebe. Imam osjećaj kao da se budim iz hibernacije. Više nemam što kriti.'

Možda te zanima... "Neplodnost je bol koja je u tebi svaki dan" Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.