Trudnoća 31. ožujka 2023.

Kristen Bell urnebesno pokazala moderne položaje za porođaj bakama i djedovima

Foto: YouTube/screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad su današnje bake i djedovi postajali roditelji, postojao je jedan položaj za rađanje, pa im često ovi moderniji nisu baš poznati. Osim tog, djedovi nisu ni bili prisutni u rađaonicama i nisu baš navikli o tom govoriti… Zato je tu Kristen Bell.

Još od 2018. godine Kristen Bell vodi vlastitu seriju naziva Momsplaining. Tom se riječju, inače, u urbanom rječniku opisuje ono što mame često rade – pretjerano objašnjavaju stvari. No, ona sa svojim kolegama u ovoj nagrađivanoj seriji zapravo otkriva razne strane roditeljstva, te kako urnebesno smiješno majčinstvo može biti.

Možda te zanima... Rihanna podijelila preslatki video svog sinčića kako gleda njezin spot „Lift Me Up“ Beba

U jednoj od epizoda Kristen Bell je odlučila budućim bakama i djedovima pomoći da budu najbolji što mogu i što više sudjeluju u dolasku unuka. U jednoj od epizoda serije Momsplaining, Kristen tako podučava buduće bake i djedove o modernim položajima pri porodu — uključujući nekoliko smiješnih demonstracija o tome kako oni izgledaju.

"Gledajte, ne postoji takva stvar kao što je savršeni djed i baka. Ali danas ćemo smisliti kako vas možemo što više približiti tome", govori Kristen skupini baka i djedova ispred sebe. No, neće im samo govoriti, nego će to i učiniti!

Kristen je pitala razred o položajima za rađanje, te ustanovila da uglavnom misle da je "ležeći s nogama u stremenima" jedini položaj za rađanje, a nemaju pojma da su se vremena itekako promijenila. Kristen je voljna uputiti ih u različite pozicije koje postoje ovih dana, pa čak ih i demonstrirati.

U drugom isječku, Kristen postavlja pitanja o ispravnom načinu brige za bebe. Pitala je grupu je li i dalje ispravno stavljati viski na desni bebi dok joj nicaju zubi, a jedna buduća baka je odgovorila: "Da", na što je Kristen rekla: "To je bilo jako brzo, Michelle."

Možda te zanima... Recenzija ovog tate za njegovog sina najsmiješnije je što ćeš danas vidjeti! Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.