19. prosinca 2014.

TOP 10 poklona za najmlađe

djeca pokloni
Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Božićnim blagdanima djeca se najviše vesele, a osim šarenila i veselja koje ih okružuje, njihovoj sreći svakako doprinose i različiti pokloni. Ako još niste odlučili čime ovoga Božića razveseliti dijete, Popustolovac.hr pokušat će vam olakšati muke

Božićnim blagdanima djeca se najviše vesele, a osim šarenila i veselja koje ih okružuje, njihovoj sreći svakako doprinose i različiti pokloni. Ako još niste odlučili čime ovoga Božića razveseliti dijete, Popustolovac.hr pokušat će vam olakšati muke. Pokloni za djecu koje vam predlažemo nisu samo primamljivi, oni su i na sniženju pa njihovom kupnjom možete značajno uštedjeti. Pogledajte izbor od deset najboljih i krenite u shopping.

Dječji tablet - Tehnološki trendovi u današnje vrijeme ne zaobilaze ni najmlađe pa je upravo za njih i razvijen ovaj tablet koji nudi zvukove, više igara, vježbanje brojeva i nota, 26 engleskih slova, 34 engleske riječi te moguće vježbanje izgovora i sricanja riječi.

Cijena 59,99 kuna (ušteda 25 posto)

Šator za igru Ninja Kornjače – Ovaj šator djetetu će stvoriti potpuno novo mjesto za igru, a likovi iz omiljenog crtića koji krase šator, cijelu će stvar učiniti još zanimljivijom.

Cijena 249 kuna, za djecu stariju od četiri godine

Dječji telefon s melodijama – Za razliku od vašeg mobitela ili fiksnog telefona, ovaj telefon možete dati malom djetetu u ruke bez straha da će se dogoditi nešto nepredviđeno. Telefon za igru posjeduje velike tipke i puno melodija.

Cijena 79,99 kuna, za djecu stariju od 12 mjeseci

Hodalica/guralica – Opremljena velikim brojem igraćih funkcija hodalica prati razvoj djeteta te mu se prilagođava. Namijenjena je djeci starijoj od devet mjeseci.

Cijena 194,90 kuna (ušteda 17 posto), baterije su uključene

Poklon paket slatkiša – Sa slatkim poklonom kod djece teško da možete pogriješiti. Paket sadrži Vergani „Le Perle“ praline punjene lješnjak kremom i žitaricama od 100 grama, Lindt mliječnu čokoladu od 100 grama, Feletti Cantuccine s komadićima čokolade od 100 grama i Baratti bombone Le classiche od 80 grama.

Cijena 49,99 kuna

Plišana igračka Furby Rocker - Nepredvidljiva, interaktivna zabava s Furbyjem sada se dopunjuje novim prijateljima - Furby Rockerima. Svaki Furby Rocker ima svoju osobnost i ne dopušta da ga se promijeni. Što se više igrate s njim, on postaje sve zanimljiviji.

Cijena 199,99 kuna

Knjiga Moj najljepši Božić - pjesme i priče – Knjiga sadrži pregršt tradicionalnih božićnih pjesama i velik broj svjetski poznatih priča uz koje će se vaše dijete upoznati s blagdanom Isusova rođenja.

Cijena 129,90 kuna

Set za izradu narukvica – Idealan poklon za poticanje kreativnosti kod djeteta i to kroz igru i zabavu.

Cijena 55 kuna

Dječji mikroskop – Edukativna igračka namijenjena najmlađima koji će vrlo brzo svladati način na koji se koristi. Prikladno za djecu stariju od tri godine.

Cijena 199,90 kuna (ušteda 23 posto)

Set društvenih igara – Poznate društvene igre obilježile su brojna djetinjstva, a niti u današnjem dobu tehnologije ne gube svoju popularnost. Set sadrži šah, damu, čovječe ne ljuti se i izvuci štapić. Namijenjeno djeci starijoj od tri godine.

Cijena 69,99 kuna

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.