28. kolovoza 2018.

Super tata: Pravila natječaja, privatnosti i korištenja osobnih podataka

Foto: Klokanica
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nominirajte omiljenog tatu u jednoj od četiri kategorijei pokažite nam zašto je baš on Super tata!

--> Pravila privatnosti

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA 
„Super tata“ 

Članak 1: ORGANIZATOR 
Natječaj „Super tata“ organizira: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb. Kontakt organizatora: klokanica@klokanica.hr

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA 
Nagradni natječaj  „Super tata“, u kojemu treba unutar formulara na web stranicama portala Klokanica.hr ispričati priču o svojim tatama i zašto su super, raspisuje se u svrhu promocije Organizatora i partnera Lizzy. Nagradni natječaj traje od 03.09. do 23.09.2018 u ponoć na web adresi portala Klokanica.hr i microsite-u supertata.24sata.hr  

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Jedinična vrijednost nagrade (po nagrađenoj tati u svakoj kategoriji): 

1 nagrada za Tatu aktivator: 1x lizzy poklon paket
1 nagrada za Tatu animator: 1x lizzy poklon paket
1 nagrada za Tatu kuhar: 1x lizzy poklon paket
1 nagrada za Tatu praktičar: 1x lizzy poklon paket

Članak 4: PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU 
Pravo prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske starije od 18 godina, osim radnika Organizatora i partnera kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) koji u razdoblju od 03.09. do 23.09.2018 u ponoć na web adresi portala Klokanica.hr naprave prijavu na nagradni natječaj. 

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora.

Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima. 

Natjecatelji mogu izvršiti prijavu u 4 kategorije: 

  1. Tata aktivator
  2. Tata animator
  3. Tata kuhar
  4. Tata praktičar

Natjecatelji trebaju u formularu napisati svoje kontakt podatke, ispričati priču o super tati u jednoj od kategorija i ostaviti kontakt podatke tate koju prijavljuju kako bi se prijavljena osoba mogla kontaktirati radi pristanka na sudjelovanje u natječaju, te pročitati i prihvatiti pravila nagradnog natječaja. 

Podaci su dostupni samo Organizatoru u periodu od 03.09.2018. do isporuke svih nagrada. Podaci prijavljenih trećih osoba (tata nominiranih u nagradni natječaj) koje ne daju pristanak na sudjelovanje, brišu se iz baze pristiglih odmah po dobivanju takve informacije i prijava biva diskvalificirana. 

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Prijave: Prijave se primaju od 03.09. do 23.09.2018 u ponoć, nakon čega slijedi odabir najkreativnijih priča. Iz pristiglih prijava biraju se u finaliste po tri priče iz svake kategorije nagradnog natječaja, od tata koji su pristali sudjelovati u nagradnom natječaju.

Finalisti nagradnog natječaja predstavljaju se kroz 12 članka na portalu Klokanica.hr i kroz microsite koji će biti aktivan od 01.10. - 16.10.2018.

Čitatelji portala Klokanica imat će priliku glasati za najbolje priče na micrositeu nagradnog natječaja na portalu Klokanice.hr  u periodu od 01.10. - 16.10.2018..  Objava pobjednika iz sve 4 kategorije bit će na portalu Klokanica.hr do 20.10.2018.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila. Ako dobitnik ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. 

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici ovog natječaja, daju u korist pravo isključivog iskorištavanja autorskih prava na prijavljene radove tako da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj iskoriste u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2. 

U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, sudionik nagradnog natječaja koji je prijavio materijal se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator se obvezuje obavijestiti sudionika nagradnog natječaja prijavljenog materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. 

Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Sudionika nagradnog natječaja prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Sudionika.  Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...). 

Sudionici se prijavom na natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.  Sve slike i priče koje se za vrijeme nagradnog natječaja objave na društvenim mrežama portala Klokanica.hr od strane čitatelja Klokanice a od strane Organizatora nisu tražene kao uvjet sudjelovanja, objavljuju se na vlastitu odgovornost i ne ulaze u nagradni natječaj te se Organizator odriče povezanosti s istima.

Članak 8: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. 

Članak 9: PUBLICITET 
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, imena i prezimena djece, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. 

Članak 10: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA
Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih uradaka bit će objavljeno na web adresi portala Klokanica.hr i micrositea najkasnije do 20.10.2018.

Članak 11: POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. 

Članak 12: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu. 

Članak 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA 
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja
 

PRAVILA O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju „Super tata“ koji se održava od 27. kolovoza 2018. do 19. lipnja 2018. godine, kao sudionik i davatelj osobnih podataka, izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz online Wufoo obrasca (Ime i prezime tate, ime i prezime prijavitelja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) te priloženu fotografiju iz online Wufoo obrasca, trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om te da sam stariji/a od 18 godina.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti, kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Više informacija o ostalim pravima, rokovima pohrane i ostalim detaljima vezanim uz zaštitu privatnosti možete pronaći na Pravila privatnosti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.