Školarci Zdravlje osnovnoškolca 09. travnja 2019.

Dirljivom objavom slavni glumci odali počast preminulom sinu i djeci s autizmom

Foto: Instagram/therealkellypreston
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Supruga Johna Travolte, Kelly Preston, odlučila je odati počast sinu Jettu, ali i svoj drugoj djeci koja također imaju autizam

Prošlo je deset godina otkako su John Travolta i Kelly Preston izgubili sina Jetta koji je umro u dobi od 16 godina tijekom odmora na Bahamima. Jett se borio s autizmom, astmom i sindromom Kawasaki, rijetkom bolešću koja se očituje u upali zidova srednje velikih i malih arterija, a preminuo je u siječnju 2009. Naime, Jett je udario glavom u kadu nakon što je pretrpio napadaj u obiteljskoj kući. 

autizam Možda te zanima... Tata snimao navike svog sina i pokazao kako izgleda život djeteta s autizmom Vrtić

Da je živ, Jett bi uskoro proslavio 27. rođendan, a njegova je majka Kelly Preston tom prilikom odlučila odati počast i njemu, ali i svoj drugoj djeci koja također imaju autizam

"Za moju slatku ljubav, Jetta... Ti si zauvijek u našim srcima. Šaljem ljubav svoj prekrasnoj autističnoj djeci i divnim ljudima koji ih vole. Pružimo ljubav i poštovanje djeci s posebnim potrebama", napisala je Preston na Instagramu ispod crno-bijele fotografije na kojoj ona i njen suprug nježno ljube sina.

Iako su se tijekom njegovog života trudili držati u tajnosti činjenicu o poremećaju s kojim se bori njihov sin, sada nastoje podignuti svijest o svemu što dolazi s autizmom.

Magpie projekt Možda te zanima... Dirljive fotografije: Ovako izgleda život djece s autizmom Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.