Školarci 28. studenoga 2023.

SmartyKids oduševio male Zagrepčane i Zagrepčanke, ali i njihove roditelje

Foto: Marin Adrić
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnogi su se iznenadili koliko matematika i brojevi mogu biti zabavni!

SmartyKids edukativni centar specijaliziran za programe zabavne matematike i mentalne aritmetike u subotu, 25. studenog, vrvio je mnoštvom roditelja i djece. Inspiriran brojevima i igrama, Dan otvorenih vrata, zgodnog naziva “Smarty Party”, bio je ispunjen dobrim raspoloženjem, dječjom znatiželjom i veseljem, druženjem, ali i otkrićem da matematika može biti itekako zabavna. Ovaj nesvakidašnji “matematički tulum” nisu propustile ni domaće mame influencerice Lipstick Mom Petra, Monica Trzun i More Less Ines, koje su provele zabavno obiteljsko prijepodne u SmartyKids školi u samom centru grada.

 | Author: Marin Adrić Foto: Marin Adrić

SmartyKids program mentalne aritmetike za djecu od 4 do 12 godina s pomoću abakusa te različitih aktivnosti, igara i rekvizita uči djecu raznim matematičkim vještinama te jača koncentraciju, pamćenje i logičko razmišljanje.

 

"Iznimno nam je drago i zahvalni smo zbog ovako velikog odaziva roditelja i djece. U Zagrebu je ove jeseni otvorena prva  | Author: Marin Adrić Foto: Marin Adrić SmartyKids škola u Hrvatskoj, a vjerujemo kako će naš program uskoro biti dostupan i na drugim lokacijama, kako u glavnom gradu, tako i u drugim dijelovima zemlje. Naši tečajevi omogućuju djeci da kroz igru uče lakše, postanu fokusiranija na školski sadržaj te motiviranija, sigurnija i samostalnija u izvršavanju zadataka”, kazala je voditeljica škole, Marina Tripović te dodala: “Djeca nerijetko imaju otpor prema učenju matematike, no računanje može biti itekako zabavno kada su nastavne aktivnosti prožete igrom, maštom i kreativnošću, a rad u malim grupama i posvećenost učitelja svakom djetetu stvaraju ozračje sigurnosti te pomažu u jačanju samopouzdanja.”

 | Author: Marin Adrić Foto: Marin Adrić

Nakon nezaboravnih trenutaka provedenih u druženju, igri, ali i učenju, priliku da isprobate SmartyKids program imate i vi - posjetite www.smarty-kids.hr, rezervirajte besplatni ogledni sat za svoje dijete i zaronite u zabavni svijet mentalne aritmetike.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.